ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Liverpool și Capitals se impun fără emoții! Sjcam Romania a reușit surpriza în disputa cu Piatra Albă

Cupa Ligii București a programat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, 3 partide din cadrul grupelor.

În Grupa B a Cupei Ligii, echipa mixtă Alb Negru a făcut o primă repriză bună în fața celor de la Capitals, care au intrat cu avantaj minim la pauză, scor 1-0.

Echilibrul s-a rupt în partea secundă, adjudecată cu 5-2 de Capitals, care se impune astfel cu 6-2 și obține al treilea succes din 5 partide disputate în Grupa B, ocupând pentru moment poziția a doua a ierarhiei, cu 9 puncte, în vreme ce Alb Negru este „lanterna roșie” a grupei, fără punct câștigat în 3 meciuri jucate.

Lupu Sebastian a reușit un hat-trick pentru Capitals în această partidă, în timp ce Florea Cosmin a punctat de două ori, iar Liviu Manda o dată.

De partea cealaltă, Ionuț Circaru și Silvia Florentina au marcat golurile învinșilor în această partidă.

Aflată pe penultimul loc al Ligii I Sud, Sjcam Romania a reușit una dintre surprizele săptămânii în Cupa Ligii: a învins-o în Grupa C pe Piatra Albă, una dintre cele două formații din Liga I Est cu punctaj maxim după 6 etape.

Ionuț Belu și Neagoe Raul au marcat golurile care i-au adus lui Sjcam victoria cu 2-1, în vreme ce reușita de onoare a învinșilor i-a aparținut lui Gurguiatu Cristi.

Grație acestui succes, Sjcam acumulează 6 puncte după 4 jocuri disputate și este pe locul 4 al clasamentului Grupei C, în timp ce Piatra Albă este pe poziția secundă, cu 7 puncte din tot atâtea etape jucate, ambele formații urmând să lupte în ultima rundă pentru accederea în fazele superioare ale Cupei Ligii.

Ultimul joc al serii din Cupa Ligii a fost disputa din Grupa C dintre Real Rapid București și Liverpool Team, partidă ce a reprezentat un adevărat spectacol fotbalistic, în care s-au marcat nu mai puțin de 17 goluri.

Prima parte a fost una echilibrată, adjudecată cu 5-4 de „Cormorani”, care s-au dezlănțuit la reluare și s-au impus în final cu 11-6, datorită reușitelor semnate de Robu Alin (3), Manofu George (3), Cosmin Dobre, Dan Păune, Alecsandru Mihai, Răzvan Dumitraș și Pană Mădălin.

De partea cealaltă, reușitele prin care Real Rapid București a participat din plin la spectacolul din teren i-au aparținut lui Stanciu Marius (4), Ciucă Ilie și Nica Geani.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team acumulează 12 puncte din 4 jocuri și este lider autoritar al Grupei C, în timp ce Real Rapid București este ultima în clasament, fără punct câștigat.

Articole similare

Close