Articole

Lokomotiva Giulești pierde la limită cu Old Boys, dar scapă la mustață de locurile retrogradabile

Old Boys și Lokomotiva Giulești s-au întâlnit vineri seară, pe terenul de la Vrabiei, în ultima etapă a Ligii a II-a Seria 2.

Cele două formații au oferit un meci cu multe goluri și extrem de tensionat, pierdut la limită, scor 6-5 (3-1 la pauză), de Lokomotiva Giulești, care izbutește însă să încheie sezonul pe primul loc deasupra celor retrogradabile.

Neagu Lucian a punctat primul pentru Old Boys, în minutul 5, dar Dorobanțu Florin a restabilit egalitatea în minutul 13.

Echilibrul de pe tabelă nu a durat decât un minut, pentru că Barbu Adrian a readus-o pe Old Boys în avantaj în minutul 14, pentru ca tot el să stabilească scorul pauzei, 3-1, în ultimul minut al primei reprize.

Old Boys a avut un debut furtunos de repriză secundă, în care Bărbulescu Andrei a marcat un hat-trick între minutele 23 și 27 și a dus scorul la 6-1.

Lokomotiva Giulești s-a trezit pe final de meci, dar nu a mai avut timp suficient pentru a reuși să egaleze, deși a fost destul de aproape.

Tane Cristian a marcat de patru ori, în minutele 29, 31, 39 și 40, însă reușitele sale nu au făcut decât să o aducă pe Lokomotiva Giulești la un gol în spatele celor de la Old Boys.

S-a terminat Old Boys – Lokomotiva Giulești 6-5, iar învingătorii din acest meci se clasează pe poziția a 13-a la finalul sezonului, în timp ce învinșii evită la mustață locurile retrogradabile.

Articole similare

Close