ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Piatra Albă s-a impus în derby-ul cu Hooligans, grație unei prime reprize perfecte

Piatra Albă și Hooligans s-au întâlnit marți seara, pe terenul de la Plazza, în derby-ul etapei a cincea din cadrul Ligii I Est din Liga Prieteniei București.

Cele două combatante veneau fiecare după un parcurs perfect în primele patru etape ale campionatului, astfel că duelul direct se anunța unul extrem de intens.

Băieții de la Piatra Albă au reușit să se impună cu 3-1, grație unei prime reprize perfecte, pe care și-au adjudecat-o la scor de neprezentare.

Crețu Daniel a reușit o dublă în poarta celor de la Hooligans, în timp ce Oprea George a punctat o dată pentru Piatra Albă.

Huliganii au încercat să revină în actul secund, însă nu au izbutit decât să marcheze golul de onoare, prin Marius Constantin, astfel că au trebuit să se recunoască învinși pentru prima dată în această ediție a Ligii I Est.

În urma acestui rezultat, Piatra Albă își menține linia perfectă de clasament și după etapa a cincea, însă acest lucru nu-i este suficient pentru a ocupa fotoliul de lider al clasamentului, unde se află FC Văscăuți, grație golaverajului net superior, cele două formații rămânând singurele din campionat cu punctaj maxim.

De partea cealaltă, FC Hooligans se menține cu 15 puncte și coboară pe locul 5 al clasamentului Ligii I Est.

Articole similare

Close