Articole

Sporting Bucuresti se califica in urmatorul tur al Cupei Ligii, dupa remiza de aseara, 4-4, din meciul retur cu Road Runners!

Aseara, pe terenul din Plaza Arena, am avut duelul  din returul dublei manse ale Cupei Ligii, intre Sporting Bucuresti si Road Runners. In tur, alb verzii au invins cu 5-3, in acest meci intrand cu avantaj de doua goluri in vederea calificarii. Sporting venea dupa doua victorii consecutive in Liga I, victorii ce au adus un plus de moral pentru aceasta disputa cu Road Runners.

In prima repriza, Niculescu Ninel deschide scorul pentru Sporting Bucuresti, in minutul 5 al partidei, acelasi jucator reusind sa marcheze si golul de 2-0, in minutul 9. Dupa 10 minute de joc, avantajul in dubla mansa era deja de 4 goluri in favoarea alb verzilor. Anghel Liviu, reuseste sa reduca din acest avantaj, prin golul inscris de el in minutul 11, golul ce avea sa stabileasca si scorul pauzei, handicap de un gol in defavoarea celor de la Road Runners.

In actul secund, Road Runners egaleaza in minutul 23, prin Grigore Vlad, insa in minutul 31 iese la rampa Chirica Nicusor, golgheterul din acest sezon al celor de la Sporting, acesta reusind sa inscrie golul de 3-2. Road Runners egaleaza pentru a doua oara pe tabela de marcaj, in minutul 32, prin Anghel Liviu, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida, insa egalitatea avea sa dureze doar un minut, deoarece Chirica Nicusor finalizeaza in poarta celor de la Road Runners si face 4-3. Parvulescu Ion inscrie in minutul 38, golul de 4-4, insa cele doua minute ramase de joc nu ii favorizeaza pe cei de la Road Runners, in cursa pentru a recupera si handicapul din meciul tur. Scor final, egalitate, 4-4 in aceasta disputa.

Egalul a fost suficient pentru Sporting Bucuresti in acest meci, un meci destul de echilibrat in mare parte, dar cei care merg mai departe sunt alb-verzii, dupa 9-7 la general.

Articole similare

Articol

Close
Close