Articole

Preda Catalin aduce victoria celor de la West Boys, prin hattrick-ul marcat de acesta in victoria cu 3-1 din meciul cu New Boys, din Liga II Seria 1!

Cele doua echipe erau vecine de clasament in Liga II Seria 1 si anume, West Boys pe locul 11 iar New Boys pe locul 12 inainte de aceasta confruntare directa. Doar 3 puncte le desparte pe cele doua echipe de locul 7, deci cine castiga acest duel putea urca in clasament cateva locuri.

Asistam la o prima repriza stransa, cum de altfel o arata si locurile in clasament intre cele doua echipe, doua echipe de un nivel asemanator. Scorul este deschis in minutul 3 de atacantul celor de la New Boys, Benabdel, o deschidere de scor rapida. In minutul 9 insa, echipa West Boys egaleaza ostilitatile pe tabela de marcaj prin golul lui Preda Catalin, jucator de urmarit pe tot parcursul jocului. Acesta avea sa fie si scorul la pauza, egal 1-1 si repriza secunda era deschisa oricarui rezultat.

In repriza secunda se remarca acelasi jucator al celor de la West Boys, Preda Catalin, jucator ce aduce victoria echipei lui prin golurile din minutele 24 si 27. Echipa New Boys nu a avut replica la jocul din actul secund al adversarului si pierde acest meci cu 1-3, ramanand pe locul 12 in clasamentul din Liga II Seria 1. West Boys urca pe 9 in acest clasament, cu 12 puncte din 10 partide.

Articole similare

Close