ArticoleLiga 1

Campioana FC Berceni a zdrobit-o pe Ambianța București și a urcat pe podiumul Ligii I Sud

Campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni, a oferit miercuri seară, în etapa a zecea a Ligii I Sud, o demonstrație de fotbal în fața „lanternei roșii” a ierarhiei, Ambianța București.

Pe terenul de la Antilopa, FC Berceni a zdrobit-o pe Ambianța București cu scorul de 12-1, după ce la pauză a condus cu un categoric 7-1.

Campionii Ligii Prieteniei s-au distrat cu defensiva adversă, nu mai puțin de șase componenți ai formației din Berceni trecându-și numele pe lista marcatorilor.

Silviu Radu și Trăistaru George au semnat câte un hat-trick pentru FC Berceni, Nechita Alexandru și Romulus Ilie au reușit câte o dublă, în timp ce Gața Cristian și Gața Daniel au punctat câte o dată pentru învingătorii din acest duel.

De partea cealaltă, onoarea Ambianței Steaua a fost salvată de golul marcat în prima repriză de Ioniță Liviu Gabriel.

În urma acestui succes categoric, FC Berceni acumulează 24 de puncte și urcă pe podiumul Ligii I, având însă, ce-i drept, un meci în plus față de Martalogii Activi, cei care ocupau poziția a treia după nouă etape.

Ambianța București este tot mai aproape de Liga a II-a, în condițiile în care a câștigat un singur punct în 10 partide disputate, în urma cărora a acumulat un golaveraj dezastruos, 20 de goluri marcate și nu mai puțin de 87 primite.

Articole similare

Articol

Close
Close