ArticoleCupa Ligii

F.C. Juve castiga duelul cu F.C. Minerul Motru din Grupa J a Cupei Ligii si lasa deschisa lupta la calificare pentru toate echipele participante in aceasta grupa!

Aseara, pe terenul din Agronomie, am avut un meci contand pentru Grupa J a Cupei Ligii intre liderul grupei, F.C. Minerul Motru si ocupanta locului 3 in aceasta grupa, F.C. Juve.

Am avut un meci disputat, cu multe faze ofensive si destul de multe goluri, intre doua echipe din Liga a III a. Scorul este deschis de atacantul celor de la F.C. Juve, Dumitru Costin in minutul 10 al partidei. Costache Marius majoreaza avantajul echipei lui pe tabela de marcaj in minutul 12, 2-0. F.C. Minerul Motru are o revenire in minutul 18, prin golul fundasului echipei, Lungu Alexandru. Repriza insa se incheie cu scorul de 3-1 pentru Juve, atunci cand in ultima faza a primului act, Costache Marius reuseste sa marcheze in poarta Minerului Motru.

Repriza secunda a fost si mai bogata in goluri, echipele rezistand bine din punct de vedere fizic. Minerul Motru revine pe tabela si reduce din diferenta inca din debutul primei reprize, prin golul din minutul 21 al lui Trica Iulian. In minutul 24 acestia reusesc egalarea prin fundasul Palasca Gabriel si meciul capata o intensitate mare dupa acest gol egalizator. F.C. Juve isi revine dupa aceste doua goluri primite si arunca o ofensiva consistenta peste adversar, in minutul 26, Costache Marius realizeaza hattrick-ul iar in minutul 29 si 32 Comanescu Costel face dubla si duce scorul la 6-3 pentru Juve. In minutul 36, Neagu Florin marcheaza si el pentru Juve si scorul devenea 7-3, o revenire buna pentru aceasta echipa dupa primirea celor doua goluri care au adus egalarea pentru Minerul Motru. Scorul avea sa fie 7-4 atunci cand Trica Iulian inscrie pentru Minerul un gol ce nu poate aduce nimic in clasamentul Grupei J pentru acestia.

Victorie pentru F.C. Juve si lupta ramane deschisa in aceasta grupa, orice se poate intampla pana la sfarsit.

Articole similare

Close