ArticoleLiga 1

Lovitură dată de Liga Prieteniei! Un portar cu zeci de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc a debutat în această săptămână în Liga I Sud – VIDEO

Lovitură importantă dată de Liga Prieteniei! Un portat cu peste 30 de meciuri în Prima Ligă a fotbalului românesc a debutat în această săptămână în Liga I din Zona Sud.

Este vorba despre Vladimir Niculescu, fostul portar al echipelor Sportul Studențesc și Universitatea Cluj, formații pentru care a jucat de-a lungul carierei 32 de meciuri în Liga I și 4 partide în Cupa României.

Goal-keeper-ul de 28 de ani a debutat miercuri în Liga Prieteniei în poarta celor de la Liverpool Team, în partida pe care liderul Ligii I Sud a disputat-o contra celor de la Whiteland și pe care a câștigat-o dramatic, scor 3-2 (vezi detalii despre meci aici).

La finalul partidei, Vlad Niculescu a fost cel care i-a acordat reporterului Ligii Prieteniei un interviu din partea „Cormoranilor”, în care cu modestie și-a recunoscut greșelile din timpul jocului și a vorbit extrem de frumos atât despre noii colegi, cât și despre adversari.

Întrebat cum a fost meciul contra celor de la Whiteland, fostul portar din Liga I a răspuns: „Greu, încrâncenat. Am avut și eu o contribuție cu greșelile pe care le-am făcut în prima repriză, dar colegii mei au fost de nota 11 astăzi, m-au scos, trebuie să dau o bere. În schimb, și echipa adversă a fost foarte, foarte bună, m-a impresionat.”

„Consider că a făcut diferența preocuparea noastră față de joc. Parcă am vrut mai mult să câștigăm, cel puțin din punctul meu de vedere. Ei s-au și apărat mai mult, poate și datorită faptului că au condus. Consider că am câștigat echitabil”, a analizat Vlad Niculescu disputa din teren.

Chestionat despre sentimentele încercate pe final de partidă, când Liverpool Team a marcat în ultimele secunde golul victoriei, portarul „Cormoranilor” a replicat: „E mai frumoasă victoria așa. (…) Câștigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă, iar bucuria de la final e datorată unui gol victorios dat în ultimele secunde. Cred că oricine s-ar fi bucurat în felul ăsta, mai ales când revii”.

Iată interviul integral acordat de Vlad Niculescu după victoria obținută de Liverpool Team în fața celor de la Whiteland:

Articole similare

Close