Articole

F.C. Bucuresti se apropie cu pasi repezi de liderul Bizz Brasil!

Se pare ca dusul rece din Cupa Ligii al celor de la F.C. Bucuresti, atunci cand au suferit o infrangere cu 8-2 in fatza celor de la Liverpool Team, le-a prins bine acestora, deoarece au intrat decisi sa plece acasa cu cele 3 puncte din meciul de campionat cu Chipita Stars. F.C. Bucuresti a intrat motivata in teren cu gandul si la infrangerea suferita de campioana Bizz Brasil in aceasta etapa, acesta fiind un prilej bun sa se apropie de primul loc.

Prima repriza incepe cu F.C. Bucuresti la carma jocului, iar acest lucru este rasplatit in minutul 6 cu un gol marcat de Petre Mihai, golgheterul echipei si probabil in lupta si pentru golgheterul Ligii I. Chipita Stars egaleaza in minutul 13 prin golul lui Dicu Alin si primul sfert de ora arata un joc pe contre, cu echipa F.C. Bucuresti in ofensiva, un joc de tatonare al adversarului. Jocul curgea spre un egal 1-1 dar minutele 19 si 20 aduc doua goluri ce linistesc partida in favoarea celor de la F.C. Bucuresti, goluri semnate Negru Robert respectiv Petre Alin. Tabela arata un linistitor 3-1 pentru F.C. Bucuresti.

In repriza a doua Chipita incearca sa revina in meci si reuseste partial acest lucru prin golul lui Glejdan Tanase din minutul 25, golul prin care isi aduce echipa la doar un gol distanta de adversar. Sperantele celor de la Chipita insa nu aveau sa dureze decat un minut, presiunea celor de la F.C. Bucuresti da roade in minutul 26 si Dumitru Ovidiu marcheaza golul de 4-2 si se pare golul care a linistit definitiv partida in favoarea lor. Chipita Stars nu a mai avut puterea sa revina, si pe fondul jocului colectiv, pase excelente si tehnica foarte buna, F.C. Bucuresti marcheaza inca 4 goluri pana in minutul 35, majorand avantajul la 6 goluri diferenta. Unul din aceste goluri au fost marcate de Petre Mihai, hattrick pentru golgheterul echipei in aceasta confruntare. Chipita are o tresarire de orgoliu in minutul 39 prin golul inscris de Stoian Marius dar scorul final arata un categoric 8-3 in favoarea echipei F.C. Bucuresti, echipa ce pleaca acasa cu cele 3 puncte puse in joc.

 

Articole similare

Close