Articole

F.C. Avantul produce surpriza in Liga II Seria 1 si scoate un egal, 2-2, intr-un meci cu echipa de pe locul 5, AC Militari!

Echipa de pe locul 5 din Liga II Seria 1, AC Militari, a intalnit lanterna rosie a acestei serii, echipa de pe locul 20, F.C. Avantul. AC Militari nu isi mai permite nici un pas gresit daca vrea sa mai aibe o sansa la promovarea in Liga I, cu o victorie in acest meci se apropiau la 6 puncte de liderul Whiteland.

Cu toate ca AC Militari pornea favorita in acest meci, avand in vedere ca adversara ei era ultima clasata in aceasta serie, socotelile de acasa nu s-au potrivit cu cele de la meci, F.C. Avantul facand un meci foarte bun, partida ce le poate ridica moralul pentru viitorul lor in Liga Prieteniei. AC Militari este echipa care deschide scorul, chiar in minutul 1 prin Turturea Andrei, gol venit prea devreme se pare pentru ei, concentrarea in restul de repriza nefiind una excelenta. Mijlocasul echipei F.C. Avantul, Asaftei Emanuel, egaleaza pe tabela de marcaj in minutul 17, fluierul pauzei venind cu sperante destul de mari pentru acestia pentru repriza a doua.

A doua repriza incepe cu F.C. Avantul insistand pe faza ofensiva, insistente rasplatite in minutul 28, atunci cand Postolache Petrica marcheaza pentru 2-1 in favoarea echipei sale. Chiar daca egalul nu era unul multumitor pentru AC Militari, acestia reusesc macar sa marcheze golul de 2-2, in minutul 36 prin Belu Ionut. Un rezultat bun pentru F.C. Avantul, un egal impotriva echipei de pe locul 5, un egal ce le aduce un punct de moral pentru confruntarile urmatoare. Prin acest rezultat, AC Militari pierde contactul cu primele 3 locuri, intr-un meci in care probabil isi planuisera 3 puncte.

Articole similare

Close