Articole

Continuă să viseze frumos! AC Militari mai face o victimă și încă speră la promovarea în Prima Ligă

AC Militari a obținut vineri seară, pe terenul din Agronomie, o victorie muncită în fața celor de la Old Boys, în urma căreia continuă să spere la promovarea în Liga I.

După 1-1 la pauză, echilibrul s-a rupt în partea secundă, când AC Militari marcat de trei ori și a primit un singur gol, reușind să se impună în final cu 4-2 și să-și adjudece cele trei puncte puse în joc.

Bancu Ionuț a modificat prima dată tabela în minutul 9, când a marcat pentru AC Militari, dar Old Boys a arătat că a venit decisă să le facă viața grea adversarilor și a egalat după un sfert de oră de joc, prin Neagu Ionuț, care a stabilit totodată și scorul pauzei.

Decisă să-și mai adauge un succes în palmares, AC Militari nu a stat la discuții după pauză, iar Bancu Ionuț a reușit „dubla” în minutul 24. Pârvu Gabriel (min. 26) și Vochin Cosmin (min. 28) au dus scorul la 4-1, iar golul marcat în minutul 29 de Nicula Vasile pentru Old Boys nu a mai contat decât pentru golaveraj, pentru că în ultimele 10 minute cele două formații nu au mai izbutit să înscrie.

S-a terminat AC Militari – Old Boys 4-2, iar băieții din Militari ocupă locul 5 în ierarhia Ligii a II-a Seria 1 și continuă să viseze frumos, în timp ce „Bătrânii” sunt pe poziția a 13-a și au un final de sezon fără griji.

Articole similare

Close