ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Se încinge lupta pentru podium în Liga I Sud: ATV ROM încurcat-o și pe campioana FC Berceni

După victoria de runda trecută în fața lui Liverpool Team, liderul de la acea oră a clasamentului, ATV ROM a reușit în etapa a șasea a Ligii I Sud un alt rezultat mare.

Marți seara, pe terenul de la Plazza, ATV ROM a remizat, scor 3-3, cu campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, la capătul unei partide extrem de palpitante, plină de răsturnări de situație.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce Silviu Radu a deschis scorul pentru campioană, iar Ion Lucian a egalat pentru ATV ROM.

Băieții de la ATV ROM au ieșit mai montați de la cabine și au trecut în avantaj la 3 minute de la reluare, grație reușitei semnate de Filip Nicolae, însă avantajul lor nu a durat decât câteva secunde, pentru că Hotobocescu Tudor a restabilit imediat echilibrul de pe tabelă.

În minutul 33, Iordan Cristian a marcat golul care părea că le va aduce cele 3 puncte celor de la FC Berceni, însă Alexandru Ioniță nu a fost de acord și a egalat la 3 pentru ATV ROM cu 6 minute înainte de ultimul fluier.

ATV ROM vs FC Berceni s-a terminat 3-3, iar ambele formații continuă să lupte pentru a termina sezonul pe unul dintre locurile de pe podiumul Ligii I Sud.

În prezent, după 6 etape jucate, ATV ROM este pe locul 3, cu 11 puncte, în vreme ce FC Berceni este pe poziția a cincea, cu o zestre de 10 puncte.

Articole similare

Articol

Close
Close