ArticoleCupa Ligii

3 puncte pentru Hooligans in Grupa J a Cupei Ligii, din confruntarea cu F.C. Juve!

In Grupa J a Cupei Ligii, echipa de Liga I, Hooligans a intalnit echipa de Liga III, F.C. Juve, in meciul de debut in aceasta editie de cupa pentru ambele formatii. In acest meci avem o favorita clara, echipa de Liga I, dar faptul ca nu se stia nimic despre F.C. Juve face aceasta confruntare interesanta.

Chircalan Marius deschide scorul repede, in minutul 2 pentru cei de la Hooligans iar meciul se pare ca se indreapta spre un deznodamant asteptat. F.C. Juve se descurca destul de bine in prima repriza si inchide poarta dupa golul primit, avand si ocazii de a egala. Scorul ramane neschimbat si Hooligans intra la cabine cu un avantaj minim pe tabela.

Cum de altfel se intampla in multe partide de acest gen, a doua repriza ne spune exact care sunt punctele slabe ale unei echipe, in cele mai multe cazuri unul dintre acele puncte slabe fiind conditia fizica, altul, mentalitatea de a juca pana la capat. In minutul 25 acelasi Chircalan Marius majoreaza avantajul pentru echipa lui. In minutul 29 F.C. Juve reduce din diferenta prin Rusu Razvan dar ultimele 10 minute apartin celor de la Hooligans prin cele 2 goluri marcate pana in finalul partidei. Marius Constantin si Vasile Razvan reusesc aceste goluri in minutele 35 si 37. 4-1 scorul final si Hooligans castiga cele 3 puncte puse in joc, debut cu victorie in primul meci al Grupei J.

Articole similare

Close