ArticoleLiga 2

FC Juve trece fără probleme de FC Tunari și revine în vârful clasamentului Ligii a II-a Seria 1

FC Juve nu a avut nicio emoție în confruntarea cu FC Tunari, una dintre echipele bune ale Ligii a II-a Seria 1, pe care a învins-o fără drept de apel în duelul direct disputat luni seară, pe terenul de la Dristor.

Decisă să reintre cu adevărat în lupta pentru promovarea în Liga I, FC Juve nu le-a dat nicio șansă băieților de la Tunari, pe care i-a învins cu un 4-0 sec.

Băieții de la FC Juve au intrat extrem de motivați în teren și au reușit să-și asigure în mare măsură cele trei puncte puse în joc încă din prima repriză, pe care și-au adjudecat-o cu scorul de 3-0, pentru ca în partea secundă să ridice piciorul de pe accelerație și să mai marcheze o singură dată, preocupați fiind mai degrabă să-și conserve avantajul obținut în prima rundă.

Golgheterul lui FC Juve și al Ligii a II-a Seria 1, Costache Marius, a ieșit la rampă și în acest meci, reușind să înscrie un hat-trick pentru echipa sa.

De altfel, după șase etape disputate, Costache Marius are câteva cifre personale incredibile: a marcat 25 de goluri din totalul de 38 ale echipei sale și conduce detașat ierarhia golgheterilor din Liga a II-a Seria 1, la șapte goluri distanță de următorul clasat.

Al patrulea gol al învingătorilor din această partidă a fost marcat de Pivniceru Răzvan, în timp ce FC Tunari nu a izbutit să înscrie nici măcar un gol de onoare.

În urma acestui rezultat, FC Juve acumulează 13 puncte și urcă pe poziția secundă, la două puncte de liderul PSG Pantelimon, care are însă un meci mai puțin disputat, în timp ce FC Tunari rămâne cu 9 puncte și ocupă locul 6 în clasamentul Ligii a II-a Seria 1.

Articole similare

Close