ArticoleCupa Ligii

Scor fluviu in meciul din Grupa B a Cupei Ligii intre Liverpool Team si Road Runners, 17-4 intr-o reprezentatie excelenta a baietilor de la Liverpool Team!

Aseara in Grupa B a Cupei Ligii, Liverpool Team isi disputa ultimul meci din grupa cu Road Runners, desi erau ca si calificati in fazele superioare ale competitiei. Cu toate acestea baietii de la Liverpool Team au oferit un show de zile mari marcand o groaza de goluri in poarta adversarilor.

Manofu George deschide scorul inca din minutul 1 al partidei si Liverpool Team intra cum nu se putea mai bine in acest meci. Un minut mai tarziu Robu Alin majoreaza avantajul pe tabela prin golul inscris in poarta celor de la Road Runners. Surprinzator, echipa in dezavantaj reuseste egalarea in doar doua minute prin dubla lui Anghel Liviu iar in minutul 5 scorul arata deja un 2-2 spectaculos. Liverpool Team este avertizata de agalarea adversarului si isi incepe ofensiva pentru a rezolva inca din prima repriza partida. Robu Alin si Pana Madalin marcheaza doua goluri in minutele 10 respectiv 12 si scorul devenea 4-2 in favoarea celor de la Liverpool Team. In minutul 13, Coman Andrei face 5-2 si meciul intra pe un fagas normal pentru echipa mai buna. In minutul 16, Parvulescu Ion reuseste sa reduca din diferenta pentru Road Runners, dar repriza se incheie cu golul celor de la Liverpool Team, reusita semnata Adam Andrei, in minutul 19. Scorul pauzei 6-3 pentru Liverpool.

In actul secund credem ca baietii de la Liverpool au spus triplu sau nimic, deoarece acestia au marcat foarte multe goluri in poarta celor de la Road Runners. Robu Alin face hattrick-ul in minutul 22 si duce scorul la 7-3, gol urmat de reusita lui Coman Andrei, dubla pentru el in minutul 23. Anghel Liviu are o evolutie buna pentru Road Runners si reuseste un hattrick in minutul 24, jucator ce a dat tot ce a putut in acest meci. In minutele 29, 31 si 33, Liverpool Team marcheaza de 3 ori prin Manofu George, Stoica Marian respectiv Robu Alin si scorul devenea 11-4. Ploaia de goluri nu se opreste aici, minutele 34,35 si 37 vin alte 3 goluri prin Robu Alin, Manofu George si Coman Andrei, hattrick si pentru Manofu George si Coman Andrei. 14-4 dupa aceste goluri si o noua serie de 3 urmeaza, minutul si golul, minutele 38, 39 si 40 scorul se face 17-4 prin golurile marcate de Brisit Mario, Bozianu Cosmi respectiv Coman Andrei. Acesta avea sa fie si scorul final, un scor fluviu…..o reprezentatie superba pentru Liverpool Team aseara in Cupa Ligii.

Articole similare

Close