Articole

Victorie concludenta pentru Salaj Boys in duelul cu Razbionicii din Liga II Seria 2!

In Liga II Seria 2, Salaj Boys, ocupanta locului 7 in aceasta serie, a intalnit echipa Razbionicii, echipa aflata pe locul 13 inainte de aceasta confruntare. Echipa de pe locul 7 venea dupa o victorie categorica in campionat cu o echipa din varful clasamentului, 11-2 cu F.C. Rahova si se parea ca se organizeaza din ce in ce mai bine. Razbionicii nu aveau un moral foarte bun dupa infrangerea suferita in fatza celor de la Liverpool Team, scor 7-0.

In prima repriza scorul este deschis surprinzator de Razbionicii in minutul 3, reusita semnata Stoica Andrei. Baietii din Salaj se aduna dupa ce pornesc cu un handicap de un gol pe tabela si incep sa lege pasele cum trebuie. In minutul 6 Leca Iulian concretizeaza una din fazele ofensive ale echipei lui si restabileste egalitatea pe tabela, 1-1. Razbionicii se organizeaza destul de bine insa in defensiva iar acest lucru face ca pana spre sfarsitul primei reprize scorul sa ramana la fel. Cu un minut inainte de fluierul pauzei Leca Iulian reuseste al doilea gol personal si isi duce echipa in avantaj la cabine. Scorul pauzei 2-1 in favoarea celor de la Salaj Boys.

Razbionicii rezista 10 minute in actul secund dar se pare ca in partea secunda a reprizei au o cadere poate si fizica, poate si din punct de vedere organizatoric……Salaj Boys reuseste astfel sa concretizeze 4 din fazele ofensive. Minutele 29 si 32 prin Ogica Alexandru, minutul 34 Cobra Robert respectiv minutul 38 Costache Robert, jucatori ce aduc victoria pentru echipa lor cu scorul de 6-1. 3 puncte pentru Salaj Boys si viitorul suna destul de bine pentru ei.

Articole similare

Close