Articole

F.C. Juve revine de la 2-6 si castiga cu 7-6 duelul cu Atletico Berceni!

Aseara, pe terenul din Agronomie, am avut un duel de Liga III Seria 1, intre locul 2 ocupat de Atletico Berceni, respectiv locul 4 ocupat de formatia F.C. Juve. Baietii de la Juve au doua victorii din tot atatea meciuri disputate, aseara avand un test dificil insa, impotriva unei formatii ce isi depune candidatura la promovarea in Liga a II a.

Dupa cum ne asteptam, am avut un meci spectaculos, ambele formatii avand in componenta jucatori destul de buni, capabili sa produca o partida frumoasa. Atletico Berceni deschide scorul prin Florea Alexandru in minutul 9, iar in minutul 10 era deja 2-0 pentru baietii din Berceni, la golul marcat de Muscalu Alberto. In minutul 11, Costache Marius reduce din diferenta pentru F.C. Juve, in minutul 15 el aducand si egalarea pe tabela de marcaj. Finalul primei reprize le apartine celor de la Atletico Berceni, prin cele doua goluri marcate in minutele 19 si 20 de Florea Alexandru. La pauza scorul a fost 4-2 pentru baietii de la Atletico.

A doua repriza incepe tot cu Atletico Berceni la carma jocului, Muscalu Alberto reusind hattrick-ul in minutele 25 si 28. La 6-2, nimeni nu avea sa prevada ce avea sa se intample pana la sfarsitul partidei. In minutul 31, Morosanu Robert reduce din diferenta pentru Juve si face 6-3. In minutul 33, Costache Marius inscrie pentru 6-4, iar in minutul 34 Dumitrescu Catalin isi aduce echipa la un gol distanta fata de adversar. Inevitabilul se produce in minutul 38, F.C. Juve egaleaza pe tabela prin Rusu Razvan iar in minutul 39, senzational….Costache Marius aduce victoria pentru Juve intr-un meci cu o rasturnare incredibila de scor.

A 3 a victorie consecutiva pentru Juve intr-un meci greu pentru ei, trecut cu bine.

Articole similare

Close