ArticoleLiga 1

A forțat exact cât a trebuit! Liverpool Team a trecut de Chipita și se menține în fruntea clasamentului Ligii I Sud

Liverpool Team, liderul Ligii I Sud după 11 etape, a primit marți seara, pe terenul din Ghencea, replica celor de la Chipita, dornici să le provoace „Cormoranilor” primul pas greșit din acest campionat.

Valoarea și experiența băieților de la Liverpool Team și-au spus însă cuvântul, iar „Cormoranii” s-au impus cu 3-1, după ce au intrat la cabine cu avantaj de două goluri, scor 2-0.

Nici nu au apucat cei de la Chipita să se așeze bine în teren, că, după nici un minut de la primul fluier, Răzvan Radu a recuperat o minge în terenul advers și l-a învins pe portarul din fața sa cu un șut printre picioare, deschizând astfel scorul extrem de rapid pentru Liverpool, care, practic, a început această partidă în avantaj.

Până la pauză s-a mai marcat o dată, Manofu George dublând avantajul „Cormoranilor” după ce a fost angajat excelent în adâncime de Vincente Toma, l-a driblat pe portarul advers și a înscris fără emoții în poarta goală.

Băieții de la Chipita Stars au ieșit mai montați de la cabine și au forțat revenirea în partea secundă.

Cristea Cosmin a redus din diferență, dar, pe final, Robu Alin a înscris pentru Liverpool Team golul de 3-1, care a risipit orice emoție asupra învingătoarei din acest meci.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team continuă să conducă clasamentul Ligii I Sud, cu 12 victorii în 12 etape, în timp ce Chipita rămâne cu 13 puncte și ocupă poziția a 13-a a ierarhiei.

Articole similare

Close