Articole

Ce vedem astazi, 26.11.2015, la Liga Prieteniei!

In Liga II Seria 1 se disputa urmatoarele meciuri:

21:40Lokomotiva GiulestiF.C. GEI (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Lokomotiva Giulesti este intr-o crestere de forma, locul 12 ocupat de acestia in acest moment, echipa venind dupa victoria cu Tigers Mihailesti, 4-2. Adversara ei din aceasta seara este echipa de pe locul 14, F.C. GEI, la doar un punct in spatele celor de la Lokomotiva Giulesti.

21:40F.C. ColentinaDiamond Star (terenul din Agronomie) – F.C. Colentina ocupa locul 11 in clasament, asta seara avand un test dificil impotriva celor de la Diamond Star, locul 3 in campionat, dar cu doua meciuri mai putine disputate fatza de liderul Viitorul Voluntari.

In Liga II Seria 2 avem urmatoarele meciuri in aceasta seara:

20:00F.C. Salaj BoysF.C. Brancoveanu (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Baietii din Salaj ocupa locul 8 in campionat, o echipa solida, cu doar o infrangere in acest sezon, la doar 3 puncte de locul 3. Adversarii lor din aceasta seara, baietii de la F.C. Brancoveanu, ocupa locul 18 cu o victorie si 4 infrangeri din 5 partide disputate. Echipa F.C. Salaj Boys porneste ca favorita in acest meci.

20:50SegulaGigantii (terenul din Agronomie) – Locul 19 pentru Segula, echipa cu o victorie si 6 infrangeri in campionat, in timp ce adversara ei din aceasta seara, echipa Gigantii, ocupa un loc 14, cu o linie de clasament 2-1-3 din 6 meciuri disputate in acest sezon. Se anunta un meci destul de echilibrat date fiind cifrele ambelor echipe, cu un plus pentru Gigantii.

20:50Ambianta SteauaF.C. Voluntari (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Echipa de pe locul 6, Ambianta Steaua, intalneste astazi echipa F.C. Voluntari, locul 9 pentru ei in acest moment. Echipa din Voluntari a avut si aseara meci, un meci in care au reusit sa produca surpiza, invingand pe Liverpool Team, echipa ce avea 6 victorii din 6 meciuri pana la acel meci. De vazut prospetimea din lotul celor de la F.C. Voluntari, un meci extrem de exchilibrat.

In Liga III Seria 1 avem urmatoarele meciuri:

20:00F.C. PhoenixF.C. Drones (terenul din Agronomie) – F.C. Phoenix ocupa ultima pozitie in clasamentul Ligii a III a Seria 1, cu 3 infrangeri din tot atatea partide disputate. Adversara ei din aceasta seara, echipa F.C. Drones, ocupa locul 6 cu o victorie, un egal si o infrangere. De vazut daca Phoenix poate aduna punct sau puncte din aceasta confruntare.

23:20F.C. LopatariiF.C. Scanteia (terenul din Agronomie) – F.C. Lopatarii, liderul seriei cu 3 victorii din tot atatea partide disputate, intalneste locul 5 in campionat, F.C. Scanteia. Un test dificil pentru baietii de la Scanteia impotriva unei formatii cu un atac excelent pana in momentul acesta, 29 de goluri in 3 partide.

In Cupa Ligii avem 3 dueluri interesante dupa cum urmeaza:

22:30BKO TeamWest Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – BKO daca invinge astazi castiga grupa E a Cupei Ligii si se califica de pe primul loc al acestei competitii. Sporting Bucuresti urmareste cu mare atentie acest meci, deoarece daca West Boys pierde, meciul lor direct va fi unul decisiv pentru calificare.

22:30F.C. JuveAtletico Berceni 2015 (terenul din Agronomie) – locul 2 cu locul 4 in Grupa J a Cupei Ligii se intalnesc astazi, doua echipe de Liga a III a.

23:20GS RoyalsF.C. Sebastian (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – primul meci din Grupa H pentru GS Royals, impotriva echipei F.C. Sebastian, echipa ce are deja o infrangere in aceasta grupa.

 

Articole similare

Close