ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Ambianta Steaua face scor cu Oxygen Club. Victorie cu 9-1 pentru ocupanta locului 5 in Liga 1!

Oxygen Club, formatie situata pe locul 12 inaintea acestei etape, avea de infruntat un adversar greu, Ambianta Steaua, locul 5 in Liga 1. Ambianta si-a respectat statutul de favorita si nu a intampinat probleme in aceasta partida.

Am asistat la un inceput foarte bun de partida, cu un joc ofensiv etalat de ambele formatii. Ambianta Steaua a avut o mare ocazie de a marca, insa balonul a gasit doar bara portii adverse. De partea cealalta, Oxygen Club, dupa cateva ocazii bune de a marca, reuseste sa deschida scorul, la pasea excelenta a lui Gal Adrian pentru Neagu Alexandru. 1-0 pentru Oxygen in minutul 5 al partidei. Defensiva celor de la Oxygen cade destul de repede, in minutul 7, atunci cand Ambianta marcheaza prin numarul 7, Stanciu Constantin. Aparare fara orizont si in minutul 12, cand acelasi Stanciu Constantin inainteaza in partea dreapta fara sa fie jenat de nimeni. Sutul acestuia gaseste coltul lung si scorul este intors la 2-1 pentru Ambianta Steaua. Scorul pauzei avea sa fie stabilit de Ivascu Claudiu. In minutul 16, jucatorul celor de la Ambianta Steaua isi duce echipa la un 3-1 destul de linistitor la intrarea in pauza.

Si in repriza secunda vedem o diferenta destul de evidenta intre apararea si atacul celor de la Oxygen Club. Ofensiva a incercat sa fie periculoasa, in multe randuri a reusit acest lucru. Defensiva insa a fost ca si inexistenta, iar acest lucru a fost taxat de fiecare data de atacul celor de la Ambianta Steaua. 4-1 se face in minutul 22, la plimbarea putem spune, a lui Vlad Florentin prin careul advers si scarita in plasa portii. De aici a fost o cadere in prapastie pentru Oxigen Club, cu inca 5 goluri incasate in repriza secunda. Stanciu Constantin completeaza pentru hattrick, Ivascu Claudiu pentru dubla, Rafael si el o dubla iar Zamfir Marian isi trece si el numele pe lista marcatorilor.

O victorie clara a echipei mai bune, Ambianta Steaua. Un 9-1 care le aduce 3 puncte in clasament, puncte usor castigate, in urma jocului prestat.

Articole similare

Close