ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Performanță colosală pentru FC Berceni și Liverpool Team! Joacă a patra finală consecutivă

Cupa Ligii Prieteniei București a programat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, partidele retur din semifinale, în care Liverpool Team și FC Berceni porneau cu avantaj de un gol în fața celor de la Piatra Albă, respectiv ATVROM, după prima manșă.

Cele două retururi ale semifinalelor Cupei Ligii Prieteniei București au fost unele în care dramatismul a atins cote înalte, finalistele competiției fiind decise în urma loviturilor de departajare.

Prima semifinală a Cupei a fost cea dintre ATVROM și FC Berceni.

După 2-1 pentru FC Berceni în manșa tur, cele două formații și-au împărțit perioadele bune și au condus pe rând în partida de joi.

Pe final de meci, ATVROM a avut avantaj de două goluri (4-2) și a fost la doar câteva secunde de calificarea în ultimul act al Cupei, însă Silviu Radu a marcat pentru FC Berceni în minutul 40 golul care a trimis semifinala la penaly-uri, acolo unde băieții din Berceni au executat impecabil, marcând din toate cele 6 încercări.

De partea cealaltă, ATVROM a ratat a șasea lovitură de departajare, apărată de portarul celor de la FC Berceni, Dumitrescu Iulian, care și-a calificat astfel echipa în finala Cupei Ligii Prieteniei București (vezi aici mai multe detalii de la acest meci).

Scenariul s-a repetat în ce-a de-a doua semifinală, unde Liverpool Team a abordat returul cu Piatra Albă cu avantaj de un gol, după victoria cu 4-3 din prima manșă, dar a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se califica în finală.

Campioana Ligii I Est a făcut legea în teren în prima parte a returului semifinalei și în minutul 28 conducea cu 2-0, scor care îi asigura accederea în finală.

Robu Alin a redus din diferență pentru Liverpool Team cu 5 minute înainte de ultimul fluier și a împins deznodământul către loviturile de departajare.

Experiența superioară a „Cormoranilor” și-a spus cuvântul la penalty-uri, unde Liverpool Team s-a impus cu 3-2 și s-a calificat astfel în finala Cupei Ligii (vezi aici mai multe detalii despre acest meci).

A patra finală consecutivă Liverpool Team vs FC Berceni

Astfel, FC Berceni și Liverpool Team reușesc o performanță istorică în Cupa Ligii Prieteniei București: se află la a patra finală consecutivă în care se vor întâlni.

Din precedentele trei finale ale Cupei Ligii disputate, „Cormoranii” și-au adjudecat două, în vreme ce FC Berceni s-a impus o dată în ultimul act al competiției în fața celor de la Liverpool Team, astfel că, date fiind valoare și experiența celor două echipe, și finala acestei ediții va fi una deschisă oricărui rezultat.

Articole similare

Close