Articole

C.S. Popesti Leordeni bifeaza a doua victorie consecutiva in Liga III Seria 2, 9-4 cu F.C. Faraonii!

Aseara, pe terenul din Agronomie, C.S. Popesti Leordeni, ocupanta locului 5 in clasamentul Ligii a III a Seria 2, a intalnit echipa F.C. Faraonii, locul 8 in clasament. Fiecare echipa disputase doar un meci pana la aceasta confruntare, la Liga Prieteniei, C.S. Popesti Leordeni inregistrand o victorie in timp ce baietii de la Faraonii o infrangere, testul fiind unul dificil pentru F.C. Faraonii in acest meci.

Asistam la o prima repriza extrem de stransa, in care scorul este deschis de Adrian Gheorghe de la F.C. Faraonii, in minutul 3. C.S. Popesti Leordeni are replica la acest gol, replica venita in minutul 7 prin Cervencu Alexandru, jucator ce restabileste egalitatea pe tabela de marcaj. Faraonii intra pentru a doua oara in avantaj in minutul 13, minut in care Valentin inscrie in poarta celor de la Popesti, golul de 2-1. Bineinteles, adversarii nu se lasa mai prejos si riposteaza in minutul 15, prin golul lui Renato Anghelescu, jucatorul ce restabileste egalitatea la 2. Adrian Gheorghe face dubla in minutul 17 pentru F.C. Faraonii, scorul devenind 3-2, dar pentru a 3 a oara C.S. Popesti Leordeni egaleaza, in minutul 19, prin golul lui Kosaros Alexandru. Egalitate, 3-3 la fluierul final al primei reprize, o repriza in care F.C. Faraonii au condus de 3 ori, insa imediat s-au vazut egalati de adversarii lor din aceasta confruntare.

Conditia fizica a celor de la Faraonii se pare ca are de suferit putin in repriza secunda, repriza in care C.S. Popesti Leordeni preia fraiele. Kosaros Alexandru isi aduce echipa pentru prima data in avantaj pe tabela de marcaj, in minutul 28, iar un minut mai tarziu se face 5-3, la golul marcat de Ghita Doru pentru Popesti Leordeni. In minutul 30, Kosaros Alexandru face hattrick-ul, scorul devenind dupa acest gol, 6-3, un scor ce le permitea celor de la Popesti Leordeni sa construiasca in liniste in ultimele 10 minute ramase de joc. In speranta unei reveniri, baietii de la Faraonii au lasat spatii libere in defensiva, lucru taxat in minutul 31 de un nou gol al celor de la Popesti Leordeni, gol marcat de Cervencu Alexandru. Vlad Marius reduce din diferenta si inscrie golul 4 pentru F.C. Faraonii, in minutul 34, insa pana la finalul partidei, baietii de la Popesti Leordeni inscriu de inca doua ori, prin Anghelescu Renato in minutul 37, respectiv Kosaros Alexandru in minutul 40.

Scor final 9-4 in favoarea echipei C.S. Popesti Leordeni, a doua victorie consecutiva in Liga III Seria 2, un inceput bun de campionat pentru acestia pana acum. De partea cealalta, lucrurile nu stau tocmai bine pentru F.C. Faraonii, a doua infrangere consecutiva pentru acestia in campionat.

Articole similare

Articol

Close
Close