ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Liderul FC PTM a mai făcut o victimă! A trecut la scor de Spiru Haret

Liga a II-a Sud ne-a adus marți seara, pe terenul de la Plazza, o partidă din etapa a 14-a în care au fost implicate două echipe din prima jumătate a clasamentului.

Lider cu punctaj maxim după 13 etape, FC PTM, a primit replica celor de la Spiru Haret, care aveau 21 de puncte și ocupau poziția a patra a ierarhiei după 13 runde disputate.

După o primă repriză relativ echilibrată, adjudecată la limită, scor 3-2, FC PTM s-a dezlănțuit la reluare și s-a impus în final cu un categoric 10-5.

Patru duble, semnate de Ripanu Claudiu, Chiru Claudiu, Oancea Robert și Buzatu Ionuț, alături de golurile marcate de Răduță Cristian și Dragomir Raul, le-au adus o nouă victorie băieților de la FC PTM.

De partea cealaltă, golurile prin care cei de la Spiru Haret au contribuit la spectacolul din această partidă au fost înscrise de Fetic Daniel (2), Cimpoeru Ionuț (2) și Merlan Radu.

În urma acestui rezultat, FC PTM acumulează 42 de puncte și domină clasamentul Ligii a II-a Sud, în vreme ce Spiru Haret rămâne cu 21 de puncte și cade pe poziția a cincea a ierarhiei.

Articole similare

Close