ArticoleLiga 1

De neoprit! Bizz Brasil mai face o victimă în cursa spre titlu și urcă pe primul loc în Liga I Sud

Dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, pare decisă să cucerească la capătul acestui sezon un nou titlu. Bizz Brasil este la doar două victorii distanță de o primă jumătate perfectă de campionat, înregistrând până acum șapte victorii în tot atâtea etape disputate.

Marți seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, victime băieților de la Bizz Brasil le-au căzut cei de la Dream Team, care, în ciuda eforturilor de a obține ceva din acest duel, au trebuit în final să se recunoască învinși.

Bizz Brasil s-a impus la un scor mai strâns decât ne-a obișnuit în precedentele meciuri din acest sezon, 4-2, la capătul a două reprize identice, înregistrându-se însă egalitate la numărul de cartonașe verzi încasate – câte unul de echipă, respectiv Petală Constantin de la Bizz Brasil și Manolache Marian, goal-keeperul celor de la Dream Team.

Cele patru goluri cu ajutorul cărora dubla campioană a Ligii Prieteniei și-a asigurat al șaptelea succes din acest sezon au fost marcate de Ivan Alexandru, Busuioc Marius, Lazăr Florin și Lalu Alexandru, ultimul ajungând astfel la cota 10 în acest sezon și urcând pe poziția secundă în ierarhia golgheterilor, la o lungime de primul clasat.

Pentru învinși au punctat Popescu Alexandru și Băjescu Alexandru, însă reușitele acestora au fost insuficiente pentru a le provoca adversarilor primul pas greșit din acest campionat.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil acumulează 21 de puncte și urcă pe primul loc în Liga I Sud, cel puțin până la partida lui Liverpool Team din această seară, în timp ce Dream Team rămâne cu 9 puncte și ocupă poziția a noua în ierarhie.

Articole similare

Close