ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. GAME, SET SI MECI PENTRU BELLA VENEZIA, IMPOTRIVA LOCULUI 12 IN LIGA 1, PIATRA ALBA!

O prestatie dezamagitoare pentru baietii de la Piatra Alba in aceasta partida, numele de pe foaia de joc fiind mult mai sonore decat rezultatul in sine!

Locul 5, Bella Venezia, a intalnit marti ocupanta locului 12, Piatra Alba. Baietii de la Piatra Alba au facut un meci excelent in etapa trecuta, contra celor de la Hooligans, scor 1-1, insa cu mari ocazii pentru o victorie. Bella Venezia intra in acest meci cu moralul ridicat, victorie cu 5-0 in etapa trecuta, in fata celor de la Diham Boys.

Desi intr-o formatie care promitea mult, Piatra Alba a fost o dezamagire in acest duel, jocul lor fiind o umbra palida a jocului de saptamana trecuta. Neculae Alexandru profita de o pasa gresita a defensivei de la Piatra Alba si deschide scorul pentru Bella Venezia. Minutul 2, 1-0. In minutul 6 scorul era deja 3-0 pentru Bella Venezia, dupa un inceput echivalent cu un dezastru pentru ocupanta locului 12. Cristi Gurguiatu incearca sa porneasca motoarele pentru Piatra Alba, prin golul de 1-3 din minutul 15. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, un avantaj de doua goluri pentru Bella Venezia.

Repriza secunda a continuat in acelasi stil, cu Bella Venezia la conducere si cu alte 3 goluri in poarta adversarei. Neculae Alexandru face hattrick-ul in minutul 28, urmat de golurile lui Manea, respectiv Luiceanu Florin. Piatra Alba nu a avut raspuns la aceste goluri, poarta celor de la Bella Venezia a fost lasata intacta in repriza secunda.

Un 6-1 fara probleme pentru Bella Venezia, 3 puncte importante in economia clasamentului.

Articole similare

Close