Articole

Burlan Marius o duce pe Viitorul Voluntari pe primul loc in Liga II Seria 1, prin evolutia excelenta din meciul cu F.C. GEI!

Viitorul Voluntari pornea favorita in acest duel cu echipa de pe locul 12, F.C. GEI. Cu o victorie aseara echipa din Voluntari o putea agala la puncte pe Whiteland, echipa de pe primul loc al Seriei 1.

Viitorul nu a stat la discutii si si-a facut meciul usor inca din prima repriza atunci cand atacantul echipei, Costea Laurentiu deschide scorul in minutul 5. Doua minute mai tarziu, acelasi jucator majoreaza avantajul echipei din Voluntari la 2-0. Senzational, in minutul 9 deja Costea Laurentiu avea in dreptul lui un hattrick iar Viitorul Voluntari conducea cu un linistitor 3-0. Radu Catalin inchide tabela la pauza la scorul de 4-0 si meciul era unul usor pentru echipa ce vrea sa promoveze in Liga I.

F.C. GEI se trezeste putin in actul secund si reduce din diferenta in minutul 22 prin reusita lui Burlan Marius. Acelasi jucator inscrie pentru 4-2 in minutul 28 iar F.C. GEI se apropia de adversara ei. Costea Laurentiu nu permite echipei adverse sa spere prea mult si reuseste al 4 lea sau gol in acest meci majorand scorul la 5-2 in minutul 30. Burlan Marius, jucatorul ce a incercat sa traga echipa dupa el in acest meci reuseste sa inscrie iar, in minutul 36, un hattrick pentru el si o evolutie buna per total. La 5-3 si cu 4 minute ramase de joc, sfarsitul meciului apartine celor de la Viitorul Voluntari prin cele doua goluri marcate de Mititelu Marian si Costea Laurentiu, omul meciului pentru echipa din Voluntari. 7-3 scorul final al acestei partide si Viitorul Voluntari trece pe primul loc al Ligii a II a Seria 1, la egalitate de puncte cu Whiteland si VHM cu mentiunea ca echipele de pe locurile 2 si 3 au un meci in minus fatza de Viitorul Voluntari.

Articole similare

Close