Articole

Festival de goluri în Liga a III-a Seria 2! Phoenix Berceni s-a distrat cu GS Royals: Năstase Cristian a făcut spectacol!

Phoenix Berceni s-a distrat în ultima etapă din Liga a III-a Seria 2, câștigând fără emoții duelul împotriva codașei GS Royals.

Băieții din Berceni s-au impus cu 11-5 (4-1 la pauză) într-un meci în care Năstase Cristian a făcut ce a vrut cu apărarea adversă și a marcat nu mai puțin de șapte goluri.

În ciuda scorului final, cei care au deschis scorul au fost băieții de la GS Royals, în minutul 4, prin Gagiu Cristian, care nu a făcut însă decât să-i enerveze pe adversari.

Năstase Cristian și-a început reprezentația cu o „dublă” reușită în minutele 13 și 14, pentru ca Stăvăroiu Cristian să-l copieze în minutele 16 și 19 și să stabilească scorul pauzei.

Asediul la poarta celor de la GS Royals a continuat și după pauză, Druță George marcând pentru Phoenix Berceni la câteva secunde de la reluare.

GS Royals a dat semne de revenire și s-a apropiat la 5-4, grație reușitelor semnate de Horovschi Alexandru (min. 22) și Gagiu Cristian (min. 26 și 27).

Năstase Cristian a replicat imediat, făcând 6-4 în minutul 28, iar GS Royals a avut o ultimă tresrire în minutul 29, când Pârcălabu Marian și-a readus echipa la o singură lungime de adversari.

GS Royals nu a fost însă capabilă să egaleze, iar pe final de meci nu a mai putut ține ritmul cu adversarii.

Năstase Cristian a mai marcat de patru ori, în minutele 30, 31, 32 și 39, și, ajutat de Druță George (min. 32), a stabilit scorul final la 11-5 pentru Phoenix Berceni, care speră să încheie pe ultima treaptă a podiumului sezonul. De partea cealaltă, GS Royals încheie campionatul pe poziția a noua.

Articole similare

Close