ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Colentina se impune în partida cu Bucharest City, scor 3-1!

Marți seară, Liga 1 a propus un prim meci în Play-Out, între liderul celei de-a doua jumătăți a campionatului, FC Colentina și Bucharest City, locul 4. Gazdele erau urmărite de Piatră Albă și FC Sporting București, echipe aflate la doar 3 puncte în spate, iar în acest meci nu își permiteau pași greșiți.

Prima mare ocazie a aparținut echipei Bucharest City, atunci când Osiac Cornel a lovit bara porții celor de la Colentina. O bună oportunitate de 0-1, irosită însă. Gazdele au replicat imediat, însă cu două faze tratate ”la mișto” cum se spune în cartier, una fiind un călcâi al căpitanului Ciobanu Marian. Au urmat câteva ocazii tot pentru FC Colentina, cu jucătorii celor de la Bucharest City folosiți pe post de fileu, ca la tenis de picior. De partea cealaltă, Osiac a făcut cam ce a vrut pe început de partidă, cu Ciobanu Marian, căpitanul gazdelor. Au urmat minute jucate ca după o zi de muncă în care te pregătești să stingi lumina și să te bagi la somn. Colentina a tratat ușor partida, iar pe ritmurile celor de la Haddaway, Bucharest City a deschis scorul. Lipsa marcajului la un corner venit de pe partea dreaptă, a dat posibilitatea numărului 8 de la oaspeți, Stoica Daniel, să înscrie în minutul 12. Colentina a dat semnalul de trezire, în minutul 19, la bunul plasament al lui Ciobanu Marian la bara a doua, exact unde trebuie să plaseze mingea în poartă pentru 1-1. Un gol venit cum nu se putea mai bine, chiar înainte de pauză. 1-1 scorul primelor 20 de minute de joc.

Colentina a continuat ce a început pe sfârșit de prima repriză, iar în minutul 22, Popescu Mădălin a reușit să aducă golul de 2-1. La un minut distanță, Ciobanu Marian a realizat dubla în acest meci, iar avantajul gazdelor a fost mărit la două goluri distanță. Suficient pentru a câștiga toate cele 3 puncte puse în joc, deoarece Bucharest City nu a mai avut suflu necesar pentru o remontada. 3-1 și 3 puncte ce o mențin pe FC Colentina pe primul loc în Play-Out, după 6 meciuri scurse din această parte a campionatului.

 

 

Articole similare

Close