ArticoleFără categorie

Performanță remarcabilă! Suntem peste 5.000 de „Prieteni” pe pagina de Facebook a Ligii Prieteniei! Vă mulțumim tuturor

Performanță remarcabilă înregistrată astăzi de Liga Prieteniei pe pagina oficială de Facebook!

Ziua de marți a adus pe pagina de Facebook a Ligii Prieteniei „Prietenul” cu numărul 5.000, iar comunitatea noastră de pe rețeaua socială și nu numai continuă să se mărească.

Liga Prieteniei le mulțumește tuturor celor peste 5.000 de „Prieteni” care au dat like pagini de Facebook a competiției și promite să le confirme așteptările și să nu-i dezamăgească.

Așa cum a obișnuit încă de la debut, Liga Prieteniei se află într-o continuă evoluție și perfecționare, astfel încât cei care vin să joace fotbal în competițiile organizate sub egida Ligii Prieteniei să se simtă bine, să se relaxeze și să își facă noi și noi prieteni.

Pagina de Facebook a Ligii Prieteniei reprezintă, alături de site-ul oficial, principalul mijloc de informare și de interacțiune între Ligă și organizatorii ei, pe de o parte, și „Prietenii” care evoluează în competițiile Ligii și fanii acesteia, de cealaltă parte.

Liga Prieteniei încearcă să mențină în permanență legătura cu „Prietenii” de pe pagina sa de Facebook și să răspundă prin intermediul respectivei rețele sociale tuturor întrebărilor, nelămuririlor sau, după caz, nemulțumirilor pe care aceștia le au, iar rezultatele acestei activități se văd din plin!

Vă mulțumim pentru că apreciați Liga Prieteniei și vă așteptăm în număr cât mai mare pe pagina oficială de Facebook a competiției.

Articole similare

Close