Articole

Debut de excepție pentru Lamotești Lions în Liga Prieteniei: Și-au spulberat adversarii

Lamotești Lions a avut parte de un debut de senzație în Liga Prieteniei: a învins-o pe Anonim cu 9-3, într-un meci contând din Liga a III-a Seria 4.

Diferența uriașă de pe tabelă s-a făcut în repriza secundă, când cei de la Lamotești Lions s-au dezlănțuit pur și simplu, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Cei care au deschis scorul au fost băieții de la Anonim, în minutul 9, prin Ciuc Alexandru, după care Iordache Andrei a egalat pentru Lamotești Lions în minutul 13.

Și prima jumătate a reprizei secunde a fost echilibrată, diferența făcându-se în ultimele 12 minute ale meciului.

Dănăilă Adrian a dus scorul la 2-1 pentru Lamotești în minutul 22, dar B. Adrian a egalat trei minute mai târziu.

Începând cu minutul 28, băieții de la Lamotești Lions au dezlănțuit furtuna, cu două goluri înscrise într-un minut, de Sfetcu Răzvan și Coțofana Alexandru, după care Dănăilă Adrian a realizat hat-trick-ul, marcând în minutele 31 și 32.

Anonim a dat semne de revenire în minutul 33, când Bajliu Răducu a făcut 3-6, dar Lamotești și-a văzut de treabă și a continuat să asedieze poarta adversă.

Sfetcu Răzvan a realizat dubla cu un minut înainte de final, fiind copiat de colegul său Baltag Cristian, pentru un 9-3 ce părea neverosimil cu 12 minute înainte de final.

Articole similare

Close