Articole

Meciurile de astazi, 20.11.2015, la Liga Prieteniei!

Liga I ne propune astazi un singur duel, cel intre Dream Team si F.C. Padurarii DT. Dream Team se afla pe locul 13 in clasamentul Ligii I, cu 12 puncte din 9 partide jucate, in timp ce oponentii lor din aceasta seara se afla pe locul 15, cu 8 puncte din 8 partide disputate. Echipa din Dr.Taberei vine cu un moral bun in acest meci, dupa victoria cu scorul de 4-1 in fatza celor de la Chipita Stars si spera astazi ca printr-o victorie sa scape pentru o perioada de grijile retrogradarii. Meciul se disputa de la ora 22:30 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

In Liga II Seria 1 avem 3 dueluri dupa cum urmeaza:

19:00Tigers MihailestiLokomotiva Giulesti (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – penultima clasata a Seriei 1, echipa Tigers Mihailesti, joaca asta seara impotriva echipei de pe locul 15, Lokomotiva Giulesti. Poate oare golgheterul echipei din Mihailesti, Ionita Alexandru sa scoata echipa de pe locul pe care se afla in prezent?. La intrebarea aceasta vom afla raspunsul diseara in acest duel intre doua echipe ce se lupta sa revina cat mai sus in clasament.

20:50F.C. SportulViitorul Voluntari (terenul din Agronomie) –  F.C. Sportul se afla in prezent pe locul 14, iar in aceasta seara are un meci foarte dificil impotriva unei formatii, Viitorul Voluntari, ce se bate la promovarea in Liga I. Determinarea lui Mititelu Marian cat si jocul de echipa practicat de echipa din Voluntari, fac din aceasta formatie o formatie de temut pentru orice adversar de la Liga Prieteniei. Cei de la Viitorul Voluntari nu isi permit astazi pasi gresit daca nu vor sa piarda contactul cu liderul de neinvins pana in acest moment, Whiteland.

21:40West BoysF.C. Petrachioaia (terenul din Agronomie) – ocupanta locului 11, echipa West Boys, are asta seara un meci greu impotriva echipei de pe locul 6, F.C. Petrachioaia. Meci greu impotriva celei mai bune defensive ale Seriei 1, cea a echipei Petrachioaia.

Liga a II a Seria 2 ne propune un singur duel, intre lanterna rosie, F.C. Artizanat si vecina ei de clasament, locul 19 pentru formatia Segula. Atacul celor doua formatii este la egalitate cu 18 goluri marcate de fiecare, insa cei de la Segula au 4 restante de jucat fatza de oponentii ei din acest duel. De vazut daca F.C. Artizanat poate bifa primele ei puncte in acest sezon. Meciul are loc la ora 21:40 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

In Liga a III a Seria 1 avem 3 dueluri dupa cum urmeaza:

20:50F.C. ScanteiaUnited Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – cei de la Scanteia ocupa locul 6 in acest moment, cu o victorie si o infrangere din doua meciuri disputate pana in acest moment la Liga Prieteniei. Oponentii ei din aceasta seara sunt cei de la United Team, echipa aflata pe locul 8 al clasamentului, cu doua infranferi din tot atatea posibile.

22:30Spiru HaretPhoenix (terenul din Agronomie) – un duel intre ultimele doua clasate din aceasta serie, locul 9 pentru F.C. Phoenix, respectiv locul 10 pentru baietii de la Spiru Haret. Golurile primite sunt identice pentru ambele formatii, 20 la numar in doua meciuri disputate.

23:20F.C. BaghdadF.C. Juve (terenul din Agronomie) – F.C. Baghdad are un meci greu in aceasta seara, impotriva formatiei de pe locul 3, F.C. Juve. Evolutii total opuse pentru cele doua echipe, F.C. Baghdad avand 2 infrangeri in timp ce Juve are 2 victorii din tot atatea posibile. Echipa F.C. Baghdad ocupa locul 7 in acest clasament.

Cupa Ligii ne propune si ea 3 dueluri interesante dupa cum urmeaza:

20:00GigantiiShark Racing (terenul din Agronomie) – un duel din Grupa F a Cupei Ligii in care Shark Racing, echipa de Liga I nu are nici un punct dupa doua partide disputate. Astazi joaca impotriva celor de la Gigantii, meci in care spera sa castige si in functie de rezultatele din grupa, echipa sa mearga mai departe in aceasta competitie.

20:00F.C. GeiRahova Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – echipele sunt la egalitate de puncte in Grupa D, iar astazi vom avea un meci destul de echilibrat credem noi, cu toate ca baietii din Rahova pornesc usor favoriti.

23:20HooligansAtletico Berceni (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – un meci cu o favorita certa, echipa de Liga I, Hooligans, in aceasta confruntare cu Atletico Berceni, echipa de liga a III a. Cei de la Atletico Berceni au pierdut primul meci din aceasta Grupa J , iar astazi au un test si mai dificil decat primul. De vazut cum se vor descurca in aceasta seara.

Articole similare

Close