Articole

Săptămâna de fotbal începe marți în Liga Prieteniei! Vezi programul meciurilor

Săptămâna de fotbal începe marți în Liga Prieteniei, cu 10 partide programate pe cele două terenuri din Agronomie, unde vor avea loc dueluri din toate cele trei ligi.

Ziua de fotbal este deschisă de la ora 20:00. Pe terenul 1, în Liga a III-a Seria 1 se vor duela echipa de pe locul 7, Spiru Haret, cu formația de pe poziția a patra, Mineru Motru. Concomitent, pe arena 2, FC Afrin (locul 6) și Friends United (locul 4) se vor întâlni într-un meci din Liga a III-a Seria 3.

De la ora 20:50, primul teren din Agronomie va găzdui un duel din Liga I. Una dintre favoritele la titlu, Hooligans, locul 2, primește replica formației de pe locul 15, Fair Play, într-un meci ce ar putea-o propulsa în fotoliul de lider. De la aceeași oră, pe terenul 2, în Liga a II-a Seria 1, AC Militari, ocupanta locului 5, primește replica celor de la FC Colentina, locul 12.

De la ora 21:40, același teren găzduiește o altă partidă din Liga a II-a Seria 1, între două formații aflate la jumătatea clasamentului: Vetlife (locul 9) vs FC Avântul (locul 11). În același timp, pe prima arenă, echipa de pe locul 15 din Liga a II-a Seria 2, Segula, încearcă să-și continue seria bună din ultimele meciuri în disputa cu LST Răcari, formație aflată pe locul 9.

Urmează, de la ora 22:30, pe terenul 1, un duel din Liga a II-a Seria 1. Echipa de pe locul 8, FC Arabs, va primi replica celor de la FC Rezervele, formație aflată pe locul 10. Concomitent, pe arena secundă, în Liga a II-a Seria 2, Sălaj Boys continuă cursa pentru locurile promovabile și va încerca să treacă de FC Nemo, ocupanta locului 14.

Ultimele două dispute ale serii se vor juca de la ora 23:20. Pe terenul 1 se vor duela VHM, locul 4 din Liga a II-a Seria 1, și Panthers Squad, echipa de pe locul 14, în timp ce arena secundă programează un duel de Liga I între două formații aflate la jumătatea clasamentului. BKO (locul 9) va da piept Pădurarilor, echipa de pe locul 11.

Articole similare

Close