ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Suspans și spectacol din plin în grupele Cupei Ligii! Vezi toate rezultatele meciurilor jucate miercuri

Miercuri seara s-au disputat, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, trei partide din cadrul grupelor Cupei Ligii Prieteniei București.

În Grupa C, Piatra Albă și FC PTM și-au împărțit cele două reprize. Prima parte a fost adjudecată de cei de la Piatra Albă, cu 3-2, pentru ca băieții de la FC PTM să revină în actul secund și partida să se încheie spectaculos, dar nedecis, scor 5-5.

Decarul George Oprea a fost eroul celor de la Piatra Albă, cu un hat-trick, secondat de Dincă Dorin și Alexe Rareș, în timp ce pentru PTM au punctat Claudiu C. și Claudiu R., cu câte o dublă, alături de Cristian R.

În Grupa B, Apărătorii Patriei nu au avut emoții în fața echipei mixte Alb Negru, formată atât din băieți, cât și din fete, de care a dispus cu 11-2, după ce la pauză a condus cu scor de neprezentare.

În ultimul meci al serii din Cupa Ligii, Sălaj Boys s-a distrat în compania celor de la Waiters, de care a trecut cu un categoric 7-0, după ce a intrat la cabine cu avantaj de „doar” două goluri.

Robert D. (cu un hat-trick), Gheroghe L. (cu o dublă), Ionuț V. și Ciobanu I. au fost cei care au punctat pentru Sălaj Boys în această partidă.

Articole similare

Close