ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Inter Bragadiru a făcut instrucție cu Universitatea București și a urcat pe poziția secundă a ierarhiei

Inter Bragadiru și Universitatea București s-au întâlnit în ultimul meci al serii de miercuri care a contat pentru eșalonul secund al Zonei Sud din Liga Prieteniei București.

Aflată în lupta pentru locurile promovabile, Inter Bragadiru nu a stat prea mult la discuție cu adversarii de la Universitatea București și a asediat poarta acestora încă din debutul partidei disputate pe terenul de la Intrarea Vrabiei.

Astfel, după o primă repriză adjudecată cu 3-0, Inter Bragadiru a apăsat și mai puternic pedala de accelerație în partea secundă și s-a impus în final cu un categoric 10-1.

Trei jucători au marcat cele 10 goluri ale învingătorilor: Ispas Alexandru (5), Vlad Florentin (3) și Cenușe Marian (2), în vreme ce golul de onoare al „studenților” a fost înscris de Truică Alexandru.

În urma acestui rezultat, Inter Bragadiru face 15 puncte și urcă pe poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Sud, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, dar cu golaveraj superior, și la 6 puncte de fotoliul de lider.

De partea cealaltă, Universitatea București rămâne cu 6 puncte și ocupă poziția a cincea a ierarhiei.

Articole similare

Articol

Close
Close