ArticoleCupa Ligii

Liverpool Team a făcut primul pas greșit din acest sezon, în meciul din Cupă cu PSG Pantelimon

Liverpool Team, deținătoarea trofeului, și PSG Pantelimon, una dintre formațiile din Liga a II-a Sud care luptă pentru promovare, s-au întâlnit vineri seara în derby-ul Grupei D din Cupa Ligii.

Disputat pe terenul din Ghencea, meciul dintre cele două a fost unul strâns, în care PSG a deschis scorul, după care „Cormoranii” au revenit și au trecut la conducere, cu 3-1, pentru ca pe final să se relaxeze și să le permită adversarilor să egaleze.

Ghiță Ionuț a deschis scorul pentru PSG Pantelimon după o primă jumătate de repriză în care formația din Liga a II-a a stat la cutie și a așteptat să lovească pe contraatac.

Doar un minut a durat însă bucuria celor de la PSG, pentru că Bozianu Cosmin a egalat pentru Liverpool Team în minutul 12, stabilind totodată și scorul pauzei.

Debutul reprizei secunde le-a aparținut „Cormoranilor”, care au trecut în avantaj grație dublei reușite de Gheorghe Laurențiu în minutele 23 și 25.

Pe final însă deținătorii trofeului s-au relaxat, iar adversarii de la PSG au profitat și au egalat prin cele două goluri marcate de Petrache Andrei în minutele 35 și 37.

S-a terminat 3-3, rezultat în urma căruia Liverpool Team conduce Grupa D,cu 7 puncte, în timp ce PSG Pantelimon este pe locul 2, cu 4 puncte, dar și cu un meci în minus.

Ambele echipe sunt deja calificate în fazele eliminatorii ale Cupei Ligii și vor lupta pentru a termina competiția pe unul din primele trei locuri, ce asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, unde vor participa primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Articole similare

Close