Articole

Egal spectaculos, 8-8 in Ambianta Steaua – Gigantii, meci de Liga II Seria 2!

Ambianta Steaua, locul 4 in Liga II Seria 2, a intalnit aseara echipa de pe locul 13, Gigantii, intr-un meci disputat pe terenul din Aleea Vrabiei nr.22. Cu toate ca locurile din clasament o puteau da favorita pe Ambianta Steaua, lucrurile nu stateau deloc asa, Gigantii facand transferuri bune in aceasta pauza competitionala, transferuri ce le dadeau posibilitatea sa se infrunte cu orice adversar din aceasta serie.

Gheorghe Adrian deschide scorul in minutul 3 pentru Ambianta Steaua, dar acest gol este anulat de golul celor de la Gigantii, imediat dupa reluarea jocului, in minutul 4, reusita semnata Albu Antonio. In minutul 6, Munteanu Gabriel o aduce pe Ambianta Steaua in avantaj pentru a doua oara in acest meci, dar acest avantaj dureaza pana in minutul 12, cand acelasi Albu Antonio egaleaza pentru Gigantii. In minutul 18, este randul celor de la Gigantii sa preia avantajul pe tabela, la hattrick-ul reusit de Antonio, insa in minutul 20, la una din ultimele secvente din aceasta repriza, Ambianta Steaua reuseste sa egaleze, la golul lui Stanciu Constantin. O repriza de care pe care, incheiata la egalitate, 3-3, o repriza de lupta in care Gigantii sterg orice calcul facut pe hartie la inceputul partidei.

Repriza secunda continua in aceeasi maniera, o repriza extrem de spectaculoasa, cu faze la ambele porti. In minutele 22 si 23, Albu Antonio marcheaza inca doua goluri, ajuns la 5 reusite in acest meci, iar Gigantii conduceau cu 5-3 dupa aceste reusite. In minutul 27, Stefan Marius o aduce pe Ambianta Steaua la doar un gol in spatele adversarului, pentru ca in minutul 28 ambele formatii sa marcheze cate un gol, Gigantii prin Tudose Remus iar Ambianta prin Gheorghe Adrian, doua reusite in dreptul sau in acest meci. 6-5 in favoarea Gigantilor si lucrurile nu aveau sa ramana asa, in minutul 31 Ambianta egaleaza prin Stanciu Constantin, doar ca sa se vada in dezavantaj la golul de 7-6 inscris de Balaceanu Ionut de la Gigantii. Stanciu Traian egaleaza in acelasi minut, 7-7 si meciul capata accente dramatice. Tudose Remus credea ca a adus victoria Gigantilor prin golul de 8-7 marcat in minutul 37, insa acest lucru nu avea sa se intample si Ambianta Steaua smulge un punct la golul egalizator inscris in minutul 38 de Stanciu Constantin, hattrick pentru acest jucator.

Un egal spectaculos, 8-8, ambele echipe obtinand cate un punct din aceasta partida, un egal echitabil la cum a decurs scorul, de notat in acest meci este evolutia excelenta a lui Albu Antonio, marcator a 5 goluri, respectiv evolutia lui Stanciu Constantin de la Ambianta Steaua, hattrick-ul sau probabil decisiv pentru egalul obtinut de acestia.

Articole similare

Close