ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Apărătorii Patriei a ratat la mustață victoria în duelul cu Partizan București

Apărătorii Patriei, formație cu un singur succes reușit în primele 10 etape și aflată în partea de jos a clasamentului Ligii I Est, a dat piept marți seara celor de la Partizan București, echipă aflată în luptă pentru primele poziții ale ierarhiei.

Disputa de pe terenul de la Plazza contând pentru etapa a 11-a a campionatului Ligii I Est a fost una intensă și pasională, în care, în ciuda statutului de outsider, Apărătorii Patriei a făcut un joc foarte bun și a scăpat printre degete victoria.

Primele minute ale partidei au fost unele de tatonare, Partizan fiind cea care a spart gheața pe tabelă, în minutul 9, prin Constantinescu Costin.

Apărătorii Patriei nu a acuzat șocul primirii golului și a revenit rapid în joc, trecând la conducere pe tabelă grație dublei reușite de Stoica Mădălin în doar 4 minute (12 și 16) și intrând la cabine în avantaj, scor 2-1.

Debutul părții secunde le-a aparținut tot Apărătorilor, care în acest joc au beneficiat de o prestație de senzație a lui Stoica Mădălin, cel care la două minute de la reluare a făcut hat-trick-ul.

Nu a fost însă suficient, pentru că a urmat mai bine de jumătate de repriză în care Apărătorii Patriei au izbutit să-și conserve avantajul de pe tabelă, însă, pe final, experiența celor de la Partizan și-a spus cuvântul.

Tudor Luis a intrat în scenă în ultimele minute, reducând mai întâi din diferență în minutul 33, pentru ca în minutul 40 să recidiveze și să smulgă in extremis un punct pentru echipa sa din această partidă.

S-a terminat Apărătorii Patriei vs Partizan București 3-3, rezultat în urma căruia Partizan București face 19 puncte și este pe locul 5 al clasamentului, în vreme ce Apărătorii Patriei acumulează 5 puncte și se află pe poziția a 12-a a ierarhiei Ligii I Est.

Articole similare

Close