Articole

Vetlife se impune la limita in duelul cu Lokomotiva Giulesti din Liga II Seria 1, scor 4-3!

Lokomotiva Giulesti, locul 13 in Liga II Seria 1, a intalnit aseara pe terenul din Agronomie echipa Vetlife, locul 8 in clasament. Baietii de la Lokomotiva Giulesti se aflau la 5 puncte in spatele adversarilor din acest meci, cu 3 victorii, 1 egal si 6 infrangeri, in timp ce Vetlife avea sansa sa urce pe 6 daca invingea, de la acel loc in sus fiind greu sa mai ajunga. Un duel echilibrat, cu un plus pentru cei de la Vetlife, o echipa de prima jumatate a clasamentului, dupa cum o arata si evolutiile din meciurile scurse pana acum la Liga Prieteniei.

Acel plus pentru Vetlife se pare ca a fost suficient pentru a castiga aceasta partida, insa nu fara o lupta stransa din partea celor de la Lokomotiva Giulesti. Robert Draghici deschide scorul pentru Lokomotiva, in minutul 8 al partidei, iar in minutul 11, acestia aveau 2-0 la golul marcat de Cosmin, un inceput excelent de meci pentru Lokomotiva Giulesti. Vetlife revine pe sfarsit de prima repriza si egaleaza prin golurile din minutele 18 si 19, ale celor doi jucatori ai ei, Dan Fetic si Cazan Orlando. Egalitate, 2-2 la fluierul pauzei, o repriza controlata in prima parte a ei de Lokomotiva Giulesti, insa defensiva le-a jucat feste pe finalul acestei reprize, iar Vetlife a revenit in joc.

In actul secund, Robert Draghici isi aduce echipa iar in avantaj, prin golul de 3-2 marcat in poarta celor de la Vetlife, insa desi atacul celor de la Lokomotiva functioneaza destul de bine, faza defensiva este facuta gresit iar adversarii lor gasesc drumul spre gol. Samir egaleaza pentru Vetlife in minutul 28, iar lovitura de gratie este data de Cazan Orlando, in minutul 31, jucator ajuns la doua reusite in acest duel. Vetlife nu face greselile celor de la Lokomotiva Giulesti si isi betoneaza apararea pana la sfarsitul acestei partide, castigate pana la urma cu acest scor din minutul 31, 4-3, intr-un meci in care Lokomotiva Giulesti a condus de doua ori, cu 2-0 si 3-2.

Articole similare

Close