ArticoleLiga 1

Meci de vacanță între Liverpool Team și FC Devils, în runda finală a Ligii I Sud

Liverpool Team și FC Devils au deschis, miercuri, pe terenul de la Antilopa, ultima seară de fotbal din sezonul 4 al Ligii I Sud.

Scăpate de griji pe final de sezon, cele două formații au oferit un meci frumos, al prieteniei, în care s-a jucat intens, dar în care protagoniștii s-au respectat reciproc din primul până în ultimul minut.

După ce au intrat la cabine cu avantaj minim, scor 4-3, „Cormoranii” au reușit să se desprindă în partea secundă și s-au impus în final cu scorul de 7-4,

Fundașul Stoica Marian a deschis balul pentru Liverpool Team, cu un gol marcat la doar câteva secunde de la primul fluier, în timp ce liderii din teren ai „Cormoranilor” în acest sezon, Robu Alin și Alecsandru Mihai, au semnat câte un hat-trick în poarta învinșilor din această partidă.

De partea cealaltă, FC Devils a punctat prin Grigore Vlad (2), Gheorghe Mădălin și Ioniță Liviu, însă reușitele acestora au fost insuficiente pentru ca echipa lor să mai adauge ceva la zestrea de puncte strânse înainte de ultima rundă.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team a acumulat 48 de puncte și a încheiat primul ei sezon în Liga I Sud pe poziția secundă, cu 16 victorii și un eșec, în timp ce FC Devils a terminat campionatul pe locul 13, cu 18 puncte.

Articole similare

Close