ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Retrospectiva săptămânii în Liga I Est: Vezi cele mai importante evenimente ale etapei a patra din play-off și play-out

Liga I Est a programat în săptămâna 26-30 iunie două partide din cadrul etapei a patra a play-off-ului și trei jocuri din cadrul etapei a patra a play-out-ului.

În duelul ultimelor două clasate din play-off, Partizan București a făcut instrucție cu Electroputere, reușind scorul play-off-ului, 12-0

Stelian Stancu, cu 4 goluri marcate, a fost vioara întâi din ofensiva învingătorilor, pentru care au mai înscris Dragoș Bogdan (2), Gigel Coman, Matei Andrei, Alexandru Nicola, Dumitru Ovidiu, Daniel M. și Pană Ionuț (vezi aici mai multe detalii despre meci).

În celălalt meci al serii de marți din play-off-ul Ligii I Est, revelația Martalogii Activi s-a impus în derby-ul cu Hooligans și a mai făcut un pas spre încheierea sezonului pe podium.

După ce a condus cu 2-1 la pauză, Martalogii Activi a reușit să-și mențină avantajul fragil până la final și să câștige cu 4-3, adjudecându-și 3 puncte extrem de importante în economia luptei pe care o duce pentru calificarea la Superligă.

Clasamentul play-off-ului Ligii I Est înaintea ultimei etape poate fi consultat aici

În play-out, cel mai strâns duel al etapei cu numărul 4 a fost cel dintre Diham Boys și Old Boys.

După 1-1 la pauză, băieții din Diham au reușit să se impună la limită, cu 4-3, grație în principal lui Bogdan Ghinea, autor al unui hat-trick, celălalt gol al învingătorilor fiind marcat de Tiberiu Iacob (vezi aici mai multe detalii despre meci).

ADSA-Restart Barou a primit replica celor de la Apărătorii Patriei, care, după ce au condus la limită la pauză (3-2), s-au impus în final cu 6-4.

Trei duble, semnate de Dumitrescu, Petre și Stoica, le-au adus victoria celor de la Apărătorii Patriei, în timp ce pentru avocați au marcat Tudose, de 3 ori, și Bucur.

În fine, „lanterna roșie” FC Stejar a reușit surpriza serii în fața liderului dinaintea acestei etape, FC Crângași United.

Cu o zestre de doar 3 puncte și cu un picior în eșalonul secund, băieții de la FC Stejar s-au mobilizat exemplar pentru această partidă și, în ciuda numelui adversarului, au făcut o primă repriză perfectă, adjudecată cu 4-0, pentru ca nici în partea secundă să nu lase garda jos și să se impună cu un 8-3 pe care puțini l-ar fi anticipat la începutul meciului.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close