ArticoleArticole prima paginaLiga 1 Est

Play-off Liga I Est: Partizan a făcut spectacol cu Electroputere, iar Martalogii Activi a trecut la limită de Hooligans

Play-off-ul Ligii I Est ne-a adus marți seara, în complexul de la Plazza, două partide contând pentru etapa a patra, penultima.

În duelul ultimelor două clasate, Partizan București, cu foști jucători de pe prima scenă a fotbalului românesc în teren, a făcut instrucție cu Electroputere, reușind scorul play-off-ului.

La capătul a două reprize adjudecate cu câte un set la zero, Partizan București s-a impus cu un incredibil 12-0.

Stelian Stancu, cu 4 goluri marcate, a fost vioara întâi din ofensiva învingătorilor, pentru care au mai înscris Dragoș Bogdan (2), Gigel Coman, Matei Andrei, Alexandru Nicola, Dumitru Ovidiu, Daniel M. și Pană Ionuț.

Grație acestui succes categoric, Partizan București face 17 puncte și ocupă poziția a cincea a ierarhiei play-off-ului Ligii I Est, în vreme ce Electroputere rămâne pe locul 6, cu 14 puncte.

În celălalt meci al serii din play-off-ul Ligii I Est, revelația Martalogii Activi s-a impus în derby-ul cu Hooligans și a mai făcut un pas spre încheierea sezonului pe podium.

După ce a condus cu 2-1 la pauză, Martalogii Activi a reușit să-și mențină avantajul fragil până la final și să câștige cu 4-3, adjudecându-și 3 puncte extrem de importante în economia luptei pe care o duce pentru calificarea la Superligă.

Clasamentul play-off-ului Ligii I Est actualizat în timp real poate fi consultat aici

Articole similare

Articol

Close
Close