Articole

Giulestiul, de la agonie la extaz!

In Liga II Seria 1 am avut un duel intre doua echipe ce nu au cunoscut gustul punctelor in Liga Prieteniei, F.C. Avantul, echipa aflata pe locul 19 in clasament cu 2 meciuri disputate, 2 infrangeri, respectiv Lokomotiva Giulesti, locul 18 cu un singur meci jucat pana in momentul acesta, partida incheiata cu o infrangere.

In prima repriza vedem un joc pe contre, in primele 8 minute ale partidei, un joc ce ne lasa impresia ca vom asista la destule goluri marcate. Acest lucru se intampla…si in minutul 9 echipa care insista mai mult, F.C. Avantul deschide scorul prin Dragan Adi. Atacantul celor de la Avantul, Parnau Liviu marcheaza in minutul 12, tabela aratand un 2-0 pentru echipa lui. Cei de la Lokomotiva Giulesti se pare ca nu isi revin dupa socul golurilor primite, jocul lor nu se lega cum trebuie deocamdata.

Repriza a doua aduce o echipa parca mai motivata a celor de la Lokomotiva Giulesti dar cei care marcheaza sunt tot cei de la F.C. Avantul, prin Leonte in minutul 29. Meciul se parea ca se indreapta spre o victorie linistita a celor de la F.C. Avantul dar ce avea sa se intample nimeni nu banuia. Un minut mai tarziu, minutul 30, gol Lokomotiva Giulesti, golul ce anunta revenirea giulestenilor. Draghici Robert marcheaza si el in minutul 31 iar F.C. Avantul se pare ca intra deja in panica, jocul lor fiind unul crispat. Acelasi Ciuca, marcatorul primului gol giulestean, marcheaza al 3 lea gol pentru Lokomotiva in minutul 37 iar egalitatea nesperata pana la acel moment era infaptuita. Cand se parea ca F.C. Avantul este impacata macar cu un egal, desi au condus cu 3 goluri diferenta, a venit minutul 38 cand Petrovici marcheaza golul victoriei pentru Lokomotiva Giulesti intr-un meci cu o rasturnare senzationala de rezultat. Fluierul final gaseste baietii de la F.C. Avantul prabusiti pe teren, frustrati ca au putut sa piarda avantajul pe care il muncisera pana la acel moment. Scor final F.C. Avantul – Lokomotiva Giulesti 3-4.

Articole similare

Close