ArticoleLiga 1

Răsturnare superbă de scor reușită de FC Devils în fața celor de la Chipita Stars

FC Devils și Chipita au fost, marți seară, protagonistele unui meci superb din cadrul etapei a 13-a a Ligii I din Zona Sud.

Pe terenul din Ghencea, prima repriză dintre cele două a fost una spectaculoasă și plină de evenimente notabile, pe care Chipita Stars și-a adjudecat-o la limită, cu 3-2.

FC Devils a ieșit însă cu o altă față de la cabine și a făcut o repriză secundă perfectă, în care a punctat de patru ori fără să primească gol, pentru un succes superb, ce părea imposibil la pauză, cu scorul de 6-3.

Gheorghe Mădălin (2), Ioniță Liviu (2), Grigore Vlad și Grigore Marius au fost eroii lui FC Devils care au înscris în această partidă în poarta Chipitei Stars.

Grație acestui succes la scor de tenis, FC Devils acumulează 17 puncte și urcă în jumătatea superioară a Ligii I Sud, pe poziția a noua, în timp ce Chipita Stars rămâne cu 13 puncte și este pe locul 14 al ierarhiei.

Toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, sunt invitate să participe la Friendship Open Tournament, competiție care se va desfășura în Albena, Bulgaria, între 10 și 12 august 2016

Subvenționarea din partea Ligii Prieteniei pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close