Articole

Inter Bragadiru s-a impus dramatic în duelul cu LST Răcari din Liga a II-a Seria 2

Inter Bragadiru s-a impus miercuri seară în fața celor de la LST Răcari, după un meci dramatic disputat pe terenul de la Intrarea Vrabiei. 

După ce a condus cu 3-0 la pauză și cu 4-0 în minutul 21, Inter Bragadiru s-a văzut egalată cu cinci minute înainte de final, dar a reușit să marcheze golul victoriei în minutul 36, pentru o victorie spectaculoasă ce o urcă în prima jumătate a clasamentului.

Cei de la Inter Bragadiru au început excelent partida cu LST Răcari și au deschis scorul în minutul 2, prin Ispas Alexandru, după care Dicu Alin a reușit o „dublă” în minutele 12 și 20+1.

Și debutul părții secunde le-a aparținut băieților de la Inter Bragadiru, care au marcat pentru 4-0 prin Păun Cristian.

A urmat însă o revenire incredibilă din partea celor de la LST Răcari. Tilică Ion a marcat de două ori într-un minut, după care au mai înscris Petrache (’30) și Mihăilescu Andrei (’35), pentru un 4-4 ce părea irealizabil cu un sfert de oră mai devreme.

Doar un minut însă s-au bucurat cei de la LST Răcari de egalare, Piticari Florin readucând-o pe Inter Bragadiru în avantaj în minutul 36 și stabilind totodată scorul final, 5-4.

În urma acestui succes, Inter Bragadiru e pe 10 în Liga a II-a Seria 2, cu 21 de puncte, iar LST Răcari este pe 9, cu 23 de puncte.

Articole similare

Close