Articole

Meciurile de miercuri, 09.12.2015, la Liga Prieteniei!

In aceasta seara avem urmatoarele meciuri la Liga Prieteniei:

20:00F.C. ArtizanatF.C. Brancoveanu (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – acest duel din Liga II Seria 2, ne aduce la fluierul de start, echipele de pe ultimele doua locuri ale clasamentului acestei serii, F.C. Artizanat si F.C. Brancoveanu. Ambele echipe au o singura victorie in acest sezon, este adevarat, F.C. Brancoveanu cu 5 meciuri in minus fata de adversara ei din aceasta seara.

20:50Liverpool TeamF.C. Sebastian (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Liverpool Team, formatia de pe locul 3 al Ligii a II a Seria 2, intalneste asta seara echipa de pe locul 16, F.C. Sebastian. Liverpool nu isi permite un pas gresit in acest meci, daca vrea sa aspire la promovarea in Liga I, aspiratie destul de justa avand in vedere evolutia echipei pana in momentul acesta, cu 7 victorii si o infrangere din 8 meciuri disputate. De urmarit daca F.C. Sebastian poate tine piept adversarului greu din aceasta seara.

21:40F.C. BucurestiF.C. Unirea (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Unirea incearca asta seara sa arate tuturor ca echipa din primele etape a revenit la normal, un normal dat de valoarea individuala a jucatorilor acesteia, intr-un duel insa greu, cu liderul campionatului F.C. Bucuresti. Cu o victorie astazi, F.C. Unirea revine in lupta pentru locurile de pe podiumul Ligii I, insa daca F.C. Bucuresti bate, acestia vor trece de un adversar greu, un adversar ce poate bate pe oricine in aceasta liga daca prinde o seara buna, astfel putand sa le incurce contracandidatele la titlu apoi celor de la F.C. Bucuresti. Probabil cel mai asteptat meci al serii, de urmarit acest duel extrem de strans.

22:30Shark RacingSporting Bucuresti (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Sporting Bucuresti echipa de pe locul 16 in Liga I, intalneste asta seara formatia Shark Racing, locul 13 in prima liga. Baietii de la Sporting vin dupa meciul senzational facut in fata celor de la Hooligans United, liderul Ligii I la acel moment, astazi sperand sa faca punct sau puncte pentru a se indeparta de zona retrogradabila. De partea cealalta, Shark Racing vine dupa infrangerea din campionat cu Hooligans, scor 3-9, iar problemele retrogradarii pot sa apara pentru acestia, daca pierd acest duel cu alb-verzii.

23:20Real BucurestiBizz Brasil (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Bizz Brasil, campioana Ligii Prieteniei, echipa aflata pe locul 3 in acest moment, are asta seara meci cu formatia de pe locul 5, Real Bucuresti. Un duel intre doua echipe de traditie ale Ligii Prieteniei, un duel pe care Bizz Brasil trebuie sa il castige daca vrea sa isi pastreze titlul de campioana, insa si Realul cu o victorie se poate inscrie in aceasta cursa pentru titlu. Alaturi de F.C. Bucuresti – F.C. Unirea si celelalte dueluri, acest meci completeaza o seara extrem de interesata, plina de meciuri tari.

 

Articole similare

Close