ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: FC PTM a învins-o la scor pe SJCAM Romania și s-a calificat la mustață în fazele superioare

FC PTM și SJCAM Romania s-au întâlnit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în ultima etapă a Grupei C din cadrul Cupei Ligii Prieteniei București.

Aflată în lupta pentru calificarea în fazele superioare ale competiției, FC PTM a intrat în teren decisă să obțină toate cele 3 puncte în joc și a condus la pauză cu 2-1, pentru ca în partea secundă să se dezlănțuie să se impună în final cu 8-2.

Autor al 4 reușite, Chiru Claudiu a fost vioara întâi a băieților din Pantelimon, pentru care au mai semnat câte o dublă Răduță Cristian și Manea Cristian.

De partea cealaltă, cele două goluri de onoare ale învinșilor au fost marcate de Neagoe Raul.

În urma acestui rezultat, SJCAM Romania rămâne cu 6 puncte și termină Grupa C a Cupei Ligii pe poziția a patra, în vreme ce FC PTM se califică dramatic în fazele următoare ale competiției.

Învingătoarea acestui duel a terminat grupa cu 10 puncte și golaveraj plus 12, la fel ca ocupanta poziției a treia, Piatra Albă, cu care a și remizat în duelul direct, scor 5-5, astfel că diferența dintre cele două formații a fost făcută de numărul de goluri marcate: 32 – FC PTM, 24 – Piatra Albă.

Articole similare

Close