ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Cu Dragan Marian si Vlad Alexandru in forma excelenta, Ambianta Steaua castiga toate cele 3 puncte puse in joc, in partida cu Bucharest City!

In ultimul meci de Liga 1, disputat joi seara, Ambianta Steaua, locul 4 in clasament, a intalnit formatia Bucharest City, ocupanta locului 11. Ambianta Steaua intra in acest meci, dupa doua victorii consecutive, cu un moral bun si un loc excelent in clasament, daca ne gandim la valoarea echipelor fruntase. De partea cealalta, Bucharest City, venea dupa o evolutie total opusa, cu doua infrangeri consecutive, insa in urma unui program infernal, cu ATVROM si Bella Venezia.

Favorita se anunta Ambianta Steaua si lucrurile au mers exact in aceasta directie. In prima repriza, baietii de la Bucharest City s-au tinut bine si au reusit sa tina scorul egal timp de 20 de minute. Ambianta Steaua a inscris prima, in minutul 10, prin Stanciu Constantin. Bucharest City a egalat in minutul 12 prin Stoica Daniel. In minutul 15, Catruc Alexandru o aduce pentru prima data in avantaj pe Bucharest City, insa Ambianta are replica si egaleaza la 2, in minutul 19, prin Vlad Florentin. 2-2 avea sa fie scorul pauzei, dupa o repriza stransa.

In repriza secunda lucrurile aveau sa intre pe un fagas normal, anuntat inaintea inceperii partidei, cu Ambianta Steaua la conducere. Vlad Alexandru este omul momentului, cu cele doua goluri inscrise in minutele 22 si 25, reusite ce ii trec in cont un hattrick in acest meci. Sfarsitul de partida ii apartine lui Dragan Marian, omul care in minutele 29, 31, respectiv 32, inscrie de 3 ori pentru Ambianta Steaua si scorul se transforma intr-un linistit 7-2 in favoarea locului 4 in Liga 1. Bucharest City ramane cu regretul ca se putea mai mult, in urma evolutiei din prima reprize, insa a doua nu a mai putut tine pasul cu Ambianta.

Articole similare

Close