ArticoleLiga 2

FC Phoenix a gestionat mai bine finalul și a câștigat o partidă frumoasă în fața celor de la FC Tunari

FC Phoenix și FC Tunari au oferit, luni seară, pe terenul din Ghencea, unul dintre cele mai frumoase meciuri ale debutului de săptămână din Liga Prieteniei.

În ciuda faptului că cele două formații se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii a II-a Sud, duelul direct dintre FC Phoenix și FC Tunari a fost unul extrem de antrenant și plăcut ochiului.

După 2-2 la pauză, FC Phoenix a gestionat mai bine partea secundă și s-a impus în final cu 6-4, obținând trei puncte ce o ajută să urce în ierarhie.

Adrian Tufar a fost eroul lui FC Phoenix, cu un hat-trick marcat în poarta adversă, celalalte goluri ale învingătorilor fiind înscrise de Dan Frumosu (2) și Stoichim Marian.

De partea cealaltă, vârful Gheorghe Dan, cu o dublă, Stan Aurel și Enuca Alin au înscris golurile prin care FC Tunari a contribuit din plin la spectacolul din teren.

În urma acestui rezultat, FC Phoenix acumulează 25 de puncte și urcă până pe poziția a 13-a a clasamentului Ligii a II-a Sud, în timp ce FC Tunari rămâne cu 28 de puncte și ocupă locul 11 al ierarhiei.

Oportunitate pentru echipe!

Indiferent însă de locurile din ierarhie și de rezultatele înregistrate, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a evolua în perioada 11-14 august, la Albena, Bulgaria, în Friendship Open Tournament, competiție la care subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close