Articole

Al doilea egal in aceasta saptamana pentru West Boys, 2-2 aseara in duelul cu Road Runners!

Dupa ce au remizat luni in duelul cu Vetlife, baietii de la West Boys au avut aseara ca adversara in Liga II Seria 1, formatia Road Runners, locul 7 in clasament. Se anunta un duel echilibrat si prin prisma locurilor ocupate in clasament, dar si a jocului tactic facut de ambele echipe.

Prima care deschide scorul este Road Runners, prin cine altul decat golgheterul echipei, Grigore Vlad, jucator ajuns la 13 reusite in acest sezon. Defensiva baietilor aflati in avantaj minim pe tabela a rezistat bine incercarilor de egalare ale adverasilor acestora, in aceste conditii scorul pauzei ramanand neschimbat, 1-0.

Actul secund ne aduce o echipa a celor de la West Boys in foame de egalare, acest lucru fiind dovedit prin golul de 1-1 al lui Cociu Florea din minutul 25. Egalitatea a rezistat pe tabela doar pana in minutul 29, atunci cand Parvulescu Ion fructifica o faza ofensiva a celor de la Road Runners, schimband tabela la 2-1. Ultimele 10 minute ale partidei au fost de care pe care, faze la ambele porti, orice se putea intampla, insa frustrarea trebuie sa fie destul de mare in echipa celor de la Road Runners, deoarece in minutul 40, West Boys egaleaza prin Preda Catalin, golul ce le aduce un punct in clasament.

Cate un punct pentru fiecare echipa in acest meci, al doilea egal in aceasta saptamana pentru West Boys, egaluri bune avand in vedere adversarii, Road Runners si Vetlife, doua echipe din prima jumatate a clasamentului.

Articole similare

Close