ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Rezultate Liga I Est: FC Văscăuți rămâne lider. ASDA-Restart Barou și Sarica 1958 au obținut primele puncte ale campionatului

Liga I Est a programat marți seară, pe terenurile de la Plazza, partidele contând pentru etapa a cincea a sezonului.

Martalogii Activi au trecut la pas de Electroputere, cu 7-3, după ce au condus la pauză cu 3-1. Remarcatul partidei a fost Titianu Marius, care a punctat de patru ori pentru învingători.

Grație acestui succes, Martalogii Activi acumulează 12 puncte și urcă pe podiumul Ligii I Est, în timp ce Electroputere ocupă poziția a opta a ierarhiei, cu 6 puncte.

Fără punct obținut în primele patru jocuri, ADSA-Restart Barou și Sarica 1958 au încheiat nedecis derby-ul din subsolul clasamentului, scor 1-1, și au obținut astfel primele puncte din acest sezon.

Andrei Daniel a punctat pentru Sarica 1958, în timp ce golul avocaților a fost marcat de Robert Bucur.

Partizan București și-a adjudecat ambele reprize ale disputei cu Capitals (cu 2-1 și 3-1) și s-a impus în final cu 5-2, ajungând la al patrulea succes al sezonului și, cu o zestre de 12 puncte, reușind să ocupe poziția a patra a ierarhiei.

Diham Boys nu a avut milă de Apărătorii Patriei, de care a dispus cu 8-0, după 3-0 la pauză, grație reușitelor semnate de Pirontea Florin (3), George Mita (2), Dragoș Calauz, Tiberiu Iacob și Bogdan Floarea.

În urma acestui rezultat, Diham Boys strânge 7 puncte și urcă pe locul 6 al clasamentului, în vreme ce Piatra Albă este ultima, fără punct câștigat.

Fruntașa FC Văscăuți se menține în fotoliul de lider al clasamentului, după a făcut instrucție cu FC Stejar, de care a trecut cu 11-2, grație în principal lui Munteanu Gabriel, autor a 5 goluri, și lui Zuca George, care a punctat de 4 ori.

 

Articole similare

Close